A apărut revista AVANTAJE, ediţia lunii septembrie

Avantaje septembrie

Avantaje septembrie

Pe copertă: Nata Albot are 36 de ani, trei copii și o carieră de aproape 20 de ani în televiziune, care i-a adus celebritatea în Republica Moldova, și la care a renunțat pentru o viață nouă, în Canada.

Modă: Influențele tradițional-românești se regăsesc pe podiumurile internaționale, în creațiile designerilor de top. Inspiră-te din combinațiile sugerate de hairstilistul nostru, pentru a purta cu mândrie straiele străbunilor, readaptate.

Reportaje speciale: Află povestea Ancăi și a lui Traian Ionescu, doi oameni pe care tangoul i-a adus împreună nu doar pe scenă, ci și în viață.

Patru femei de afaceri din Basarabia cuceresc lumea: Rusanda Cojocaru și gențile Bookleta, Gabriela Atanasov și creațiile vestimentare marca Sweet Paprika, Cristina Frolov – femeia din spatele vinurilor „Mimi și Nati Vozian, coordonatoare a a unor proiecte sociale prin care vrea să schimbe atitudini.

Despre adrenalina salturilor cu parașuta povestește Cornelia Mihai, o pasionată a sporturilor extreme. Tot despre un salt, de la domeniul bancar la designul vestimentar, vorbește Alina Marica, creatoarea brandului Maressia.

Frumusețe Testează rujuri în cele mai îndrăznețe culori și alege-ți preferatele. Află prin ce transformări trece pielea de-a lungul timpului și cum le poți diminua efectele. În plus, trucuri pentru prelungirea bronzului estival și pentru o manichiură de nota 10.

Sănătate Am vrut să aflăm mai multe lucruri despre genetică: Când ne ajută testele genetice? Putem schimba informațiile 'scrise' în gene? Ce este medicina personalizată? E greu să-ți reintri în formă după concediu? Nu și dacă pui în aplicare recomandările noastre. În septembrie, află care sunt metodele contraceptive cele mai eficiente.

Turism Un încântător reportaj despre popasuri de toamnă la conace din alte vremi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor