A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie 2017

Cover AVA mar 10.90lei
Uncategorized

Cover AVA mar 10.90lei

Pentru noul sezon de primăvară, afli care sunt tendinţele în modă şi frumuseţe, găsești idei de cadouri de Mărțișor pentru cele mai dragi femei din viața ta, dar şi reportaje despre femei care împărtăşesc din succesul și experiența lor de viață.

Afli poveşti reale, de succes, cu femei ca tine!

  • Protagonista copertei este Anca Iubu, specialist în PR și comunicare la o companie din industria de frumusețe. La 36 de ani, Anca ne povestește despre experiența de a fi în centrul atenției, altfel decât este obișnuită în fiecare zi, dar și despre provocările statutului de părinte singur pentru fiica ei de aproape 2 ani.
  • Miss Austria e din România – un reportaj
    în exclusivitate despre tânara Julia Furdea, născută în România, care la 22 de ani a fost încoronată Regina Frumuseții la Viena.
  • Exploratoarea Uca Marinescu s-a întors recent dintr-o expediție în Valea Centenarilor din Himalaya. La 76 de ani, după mai bine de 20 de ani petrecuți pe toate meridianele Pământului, ne povestește despre vitalitatea localnicilor din Valea Hunza, locul în care oamenii nu cunosc boala și au o medie de vârstă de 120 de ani.

Interviuri în exclusivitate

  • Producătoarea Ada Solomon și filmele ei câștigătoare. Primul producător român care intră în linie dreaptă în cursa pentru Oscar susține că filmele românești au succes pentru că au suflet.
  • Interviuri cu vedeta de televiziune Mirela Boureanu Vaida, despre provocările maternității cu doi copii mici
  • Povestea Alexandrei Ușurelu, cântăreața care se află acum în topul preferințelor.

Sănătate

  • 10 semne care îți arată că suferi de stres cronic și ce ai de făcut ca să gestionezi corect situația
  • Telemedicina – o soluție de diagnostic și tratament la distanță – exemplul unui medic neurolog clujean care a revoluționat monitorizarea bolnavilor de epilepsie

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor