A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iulie 2018

Cover-AVA-iul-12.99lei
Uncategorized

Intrăm în luna lui Cuptor și ne pregătim și noi cum o făceau străbunii noștri de seceriș, de muncile gospodăriei din interiorul sufletului gata oricând să nu ne ia trăsnetele și fulgerele Sfântului Ilie cel iute la mânie. Căci dacă nu ne îngrijim trupul la timp, prea târziu va fi mana și boala își va face cuib în trup.

Iată de ce campania Avantaje spune #NUcancerului continuă toată vara. Punând soarele la adăpost de pielea noastră.

Dosarul special al lunii este despre cancerul de piele, iar Soarele, acest magnific glob incandescent care a făcut cândva posibilă viața pe pământ, se situează acum la limita dintre prieten și dușman. Crema cu factor mare de protecție este precum umbrela în timpul unei ploi torențiale. Nu se poate fără ea, iar dr. Diana Plăcintescu, dr. Mihaela Leventer și alunițele suspecte de pe trupul nostru nu fac decât să certifice acest lucru.

Protagonista lunii iulie este o femeie antreprenor care a realizat de foarte devreme că succesul fără seriozitate, sacrificii și cunoștințe temeinice pe tronsonul pe care alergi, nu valorează nimic și nu e de durată. Este astăzi una dintre cele mai respectate femeie de carieră din România cu o afacere de invidiat: Mariana Brădescu Constantinescu de la piatraonline.ro

Tot în ediție de iulie aflăm povestea unei învățătoare din România ce aplică o metodă modernă de predare cu rezultate spectaculoase: este o școală de gândire aplicată cu accent nu pe teme sau note, ci pe experiențe.

În premieră pentru revista Avantaje, vom avea începând cu acest număr, primul capitol dintr-un savuros și fierbinte roman de dragoste. Pregătește-te pentru senzații nebănuite…

Viața nu îți oferă foarte multe trenuri în care să te urci. Cătălin Botezatu pare că știe cel mai bine lecția aceasta. Un exercițiu de sinceritate, o confesiune, într-un interviu de excepție cu juratul de la Bravo ai stil!

La trei ani după ce revista Avantaje i-a înmânat trofeul Femeia Anului, ne reîntâlnim cu pianista Alexandra Dariescu. Aflăm detalii în exclusivitate despre noul ei proiect muzical, un recital inedit în care muzica live se va întâlni cu baletul și cu animația.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor