A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii octombrie 2019

Coperta AVA OCT
Uncategorized

Este exact femeia acestor vremuri: modernă, puternică, delicată, elegantă, sensibilă, surâzătoare și foarte hotărâtă în acțiunile ei. Și este pe coperta ediției lunii octombrie a revistei Avantaje: Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România. O femeie care nu se dă în lături să riște, dar care câștigă toate pariurile pe care le face cu ea însăși. Chiar și cele mai riscante. Ne iubește țara și oamenii cu sinceritatea celui care nu are niciun interes să o trâmbițeze, și este mai optimistă în privința viitorului decât suntem noi, românii. O femeie care a reușit să creeze echilibrul dintre viața profesională și cea personală, chiar dacă ocupă o poziție care, teoretic, nu i-ar mai lăsa destul timp și pentru ea.

Tot despre curaj, ambiție și pariuri câștigate este și povestea Andreei Nechita, o doctoriță de numai 25 de ani care și-a demonstrat și ne-a demonstrat că un scaun cu rotile nu te poate împiedica să urmezi profesia pe care o ai în ADN.

Medici, ADN… Un subiect care doare, mai ales într-o lună în care celebrăm Ziua mondială de luptă împotriva cancerului de sân. Ales să fie tema Dosarului special, cancerul de sân își trădează slăbiciunile și vulnerabilitățile care îl fac adesea să fie… de învins. Istoria acestui flagel, interviuri cu medici care știu cum să îl abordeze pentru a-l înfrânge, mărturii ale supraviețuitoarelor, sfaturi cu privire la cele mai potrivite gesturi pe care le poți face pentru o femeie aflată în plin război și un abecedar al prevenției. Toate acestea și încă multe altele, în ediția lunii octombrie a revistei Avantaje.

Magică, fascinantă și cu adevărat irepetabilă, țara noastră încă mai ascunde lucruri ce așteaptă să fie descoperite și povești care să fie spuse. Cum este cea a Tronului Străbunilor din Țara Hațegului, un megalit în preajma căruia se petrec lucruri ciudate. Pe care le vei afla dintr-un reportaj realizat chiar acolo.

Și dacă încă este toamnă, și dacă încă mai vrei să simți bucuria unei vacanțe, fie ea scurtă, preț de un sfârșit de săptămână, poți alege una dintre propunerile noastre, una dintre cele două capitale imperiale absolut fabuloase: Budapesta și Viena.

Rubrica noastră de Turism te ghidează și îți spune ce locuri nu va trebui să ratezi dacă pașii te vor duce într-acolo. Știi că destinul tău stă scris în cifre? Știi ce plante sunt toxice și ar fi bine să stai la distanță de ele? Știi să acorzi primul ajutor dacă se întâmplă să fii martorul (singurul martor!) al unui incident nefericit?

Dacă vei citi articolele despre știința numerologiei, despre secretele ascunse în seva plantelor și despre acordarea primului ajutor, data viitoare vei răspunde afirmativ la toate întrebările mai sus enunțate. Ce zici? Sună bine, nu?!

Și în luna octombrie, echipa revistei Avantaje a căutat pentru tine cele mai interesante subiecte, majoritatea în premieră și exclusivitate, despre care n-ai fi putut citi niciunde altundeva. Bucură-te de lectura lor, așa cum noi ne-am bucurat să le scriem!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor