A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii februarie 2020

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii februarie 2020
Uncategorized

Lună de lună, cu bucurie și emoție, cu drag pentru cuvântul tipărit, aducem în mâinile voastre revista în care să vă găsiți inspirația. De a crede, a spera, a visa și a împlini. Așa cum a făcut și protagonista de pe coperta ediției lunii februarie, Nicole Chirica. Deși a studiat cibernetica și sociología, deși cariera sa într-o multinațională era în plină ascensiune, a lăsat totul pentru a-și urma chemarea către artă. Așa s-a născut „Iutta', o lume dedicată genților și accesoriilor din piele lucrate și brodate manual în linii desăvârșite, iscate din filonul unui autentic românesc. Cu filosofia unui stil propriu ea a reușit, în numai un an, să cucerească și să scrie o poveste de succes. Pe care vă invităm să o citiți în paginile revistei.

Și tot despre credință și speranță, dar într-un cu totul alt registru, „vorbește' și Dosarul din această ediție, care are ca temă centrală o afecțiune ale cărei urmări pot răpi unei femei fericirea de a fi mamă: endometrioza. Un subiect tratat de la A la Z de specialiștii ENDOMEDICARE, de la chirurgi ginecologi precum prof. dr. Elvira Brătilă și Rubin Munteanu la specialiști în obstetrică-ginecologie, anesteziști și psihologi. Și o concluzie unanimă: endometrioza poate fi învinsă.

Și cum nu am uitat că luna februarie este Luna iubirii, cea care a făcut pur și simplu SĂ FIM,  v-am dezvăluit adevăruri nespuse despre Valentines Day dar și cum poți scăpa de frica de singurătate dacă nu ai cu cine să te bucuri de magia acestei zile aflate sub semnul inimii. Sau care sunt gesturile romantice pe care le poți face pentru a-ți impresiona partenerul. Măcar într-o zi din an… De asemenea, am analizat ce mecanisme se ascund în spatele geloziei dintre frați și am disecat sentimentele unui părinte care trăiește sindromul cuibului gol după ce copilul își ia zborul în viață cu propriile aripi.

Interesată de interviuri? Vei fi răsplătită cu unul de-a dreptul savuros dar și sensibil, la întrebările căruia răspund două vedete îndrăgite: Cătălin Măruță și Andra. Cât despre rubrica noastră permanentă, „Avantajele vieții', vă spunem doar atât: Sandra Izbașa. Restul e… lectură.

Am lăsat în mod intenționat la final reportajele, pentru că ele reprezintă cireașa de pe tort. Așa că vă poftim să le savurați, promițându-vă că vă veți delecta cu povestea nonconformistei Valentina Coțofană, violonista care cântă cu foc (nu doar în sens figurat ci și la propriu) și cea a „mamei semințelor cu suflet', o femeie care a făcut din pasiunea ei un proiect care se propagă rapid și câștigă tot mai mulți adepți. 

Cumpără ediția lunii februarie a revistei Avantaje și fii motivul și inspirația noastră de a continua să căutăm, pentru tine, toate acele subiecte și povești pe care îți este drag să le citești. Cu drag pentru cuvântul tipărit.   

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor