Revista Avantaje merge mai departe: ne revedem în 2021!

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Poveștile frumoase spun că în săptămâna dintre Nașterea lui Hristos și Anul cel Nou, râurile stau din curgere iar marea nu are valuri căci timpul se oprește și așteaptă și oamenii nu îmbătrânesc fiindcă nu îi mai simt trecerea. Se spune că suntem cu toții mai buni, iar lucrurile se așază și vremea își caută un făgaș nou. E timp de vindecare a sufletului și de înțelegere a lui Dumnezeu și a anului ce-și închide trecerea peste noi.

2020 a fost un an ciudat. Complicat, cenușiu, abrupt. Un an care ne-a balansat cu disperare și speranță între lumina bucuriei și necunoscut. Și în care lumea digitală, căreia aproape îi aparținem cu totul, ne-a transformat în avataruri ale unor trăiri în oglindă. În spectatori avizi ai unei realități strâmbate obsesiv. Un an când tributul însingurării ne-a întors către noi înșine, uneori cu pleoapele zdrobind o lacrimă, alteori cu descoperirea splendorii vieții de dincolo de distanța necesară. Un an al neîmbrățișării în care însă, ne-am simțit din ce în ce mai aproape și care acum la plecare, alunecă sub un cer stropit cu funingine ducând cu el înțelegerea unor vieți. Și lăsându-ne să redescoperim fericirea marilor lucruri simple și a poveștilor care curg mai departe.

Revista Avantaje continuă să fie povestea care merge inainte. Povestea care se scrie pentru voi, cititoarele noastre și care este lângă voi și atunci când viata nu ne zâmbește. Suntem cea mai frumoasă poveste nu doar pentru ce a fost, ci pentru ce va fi.

Sărbători binecuvântate, să aveți! Liniște, sănătate și un an pe măsura bunătății voastre!

La mulți ani!

Foto: 123rf

Montaj video: Marius Sabău

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video