(P) Remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra mentala : Stresclin si Neuro Optimizer

(P) Remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra mentala : Stresclin si Neuro Optimizer

Tot mai des, stresul cotidian conduce la probleme de disfunctionalitate ale sistemului nervos si cautam solutii naturiste in rezolvarea acestora. Printre multele produse adecvate tratamentelor psihice se numara Stresclin si Neuro Optimizer.

Stresclin contribuie la reducerea efectelor nocive ale stresului.

Dupa administrarea pe cale orala, acesta induce o stare de calm si liniste fara a da dependenta sau somnolenta. Produsul naturist Stresclin are in continut o formula unica avand la baza extracte din plante cu rol de refacere a celulei nervoase.

Asimilat cu regularitate are multiple beneficii printre care acela ca favorizeaza relaxarea psihica si mentine echilibrul emotional calmand persoana in cauza in mod natural. Proprietatile plantelor din compozitia sa cresc gradul de tratare al afectiunilor si constituie un supliment alimentar.

Stresclin contine urmatoarele plante, adevarate miracole benefice vietii: terminalia belerica – ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, sustine adaptarea organismului la mediu si mentine functionarea normala a mecanismelor de autoaparare; ginsengul-indian – contine un grup de lactone sterolice, precum si alcaloizi si aminoacizi, cu influenta pozitiva asupra sistemului nervos central, de relaxare si de instaurare a starii de bine la nivel psihic si de adaptare la conditiile de stres si suprasolicitare; extractul de valeriana protejeaza sistemul nervos impotriva efectelor stresului oxidativ si ajuta la imbunatatirea duratei si calitatii somnului, foarte benefic in astfel de afectiuni; sunatoarea contine naftodiantrone, flavonozide, acid cafeic si clorogenic alaturi de vitamina C, hiperforina si adhiperforina, prin intermediul carorora este favorizata relaxarea psihica si mentinerea echilibrului emotional.

Stresclin este produs in Romania, cu eficienta dovedita clinic.

Ca si in cazul produsului Stresclin, o asociere de ingrediente ce ofera proprietati superioare pentru imbunatatirea starii emotionale, a memoriei, concentrarii si atentiei este continuta de Neuro Optimizer, un produs naturist de origine animala care ajuta la reducerea pierderii progresive a neuronilor cauzata de imbatranirea sau lezarea SNC si vindeca sau amelioreaza procese ischemice cerebrale.

Neuro Optimizer este considerat un produs pentru protectie neuronala. Neuro Optimizer ajuta la reducerea edemelor cerebrale cauzate de traumatisme sau interventii chirurgicale, contribuie la reducerea demielinizarii, la cresterea capacitatii de invatare, memorare si redare a informatiilor, a fluiditatii verbale, concentrarii, vigilentei si atentiei.

Acesta este un produs benefic pentru reducerea manifestarilor date de afectarea nervilor si ofera protectie antioxidanta cerebrala.Administrat cu regularitate, reduce afectiunile nervilor cranieni. Neuro Optimizer este o formula imbunatatita avand in compoztia sa fosfatidilserina, fosfatidilcolina, glutamina, taurina, acetil L-carnitina si acid alfa lipoic existente anume pentru a vindeca tulburarile sitemului nervos.

Datorita acestor compusi Neuro Optimizer actioneaza asupra starii de sanatate psihica si reduce anxietatea, stresul, depresiile; echilibreaza starea emotionala, comportamentul social, reduce dimensiunea zonei de necroza si accelereaza vindecarea leziunilor in ischemiile cerebrale.

Neuro Optimizer contine ingrediente care fac parte din structura cerebrala si traverseaza usor bariera hematoencefalica actionand synergic, fiind testat clinic.

Astfel, datorita continutului sau bogat nutritiv cu efecte benefice pentru refacerea celulelor nervoase, atat Stresclin – produs naturist din plante cat si Neuro Optimizer-produs naturist de origine animala sunt aliatii dumneavoastra care va redau sanatatea afectata de stresul codidian.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial