Reiki-cosmetica: tahioni in slujba frumusetii

Mariana Pavelescu
„La Centrul Shakti am ajuns dupa ce o prietena imi vorbise despre o tehnica deosebita folosita aici, desi din explicatiile ei nu am inteles la inceput prea multe. Ceva despre folosirea unor frecvente energetice subtile, despre particule, tahioni si reiki-cosmetica.

Mi-a starnit curiozitatea mai ales ca era vorba despre o terapie non-invaziva, dar ceea ce m-a convins a fost faptul ca tenul prietenei mele arata extraordinar: hidratat, tonifiat, cu ridurile din jurul ochilor tot mai putin vizibile si fara petele de pe piele, aparute dupa ce statuse aiurea la soare vreo trei concedii.

Parea ca tenul ei intinerea, desi nu folosea aproape deloc produse cosmetice. Am programat si eu o serie de sedinte de tahionizare cosmetica la Shakti, iar experienta a fost pe deplin multumitoare, cu rezultate aproape imediate, desi foarte greu de descris in cuvinte.

Reiki-cosmetica
Dupa jumatate de ora in coconul tahionic, cu masca pentru ochi, am realizat ca nu imi simtisem niciodata pielea in acest fel: curata, extraordinar de fina si de oxigenata, ca si cum ar fi respirat singura si mai ales uluitor de relaxata. stiu ca suna poate ciudat, dar aveam impresia ca fiecare celula din piele imi era relaxata, ca si cum tocmai iesisem dintr-o baie fierbinte, care curatase toate toxinele.

Tahionii nu vindeca propriu-zis, nu elimina direct problema, ci mai degraba furnizeaza frecventele energetice necesare zonei respective, astfel incat ea se va vindeca singura reducand, in acelasi timp, la zero efectele secundare nedorite.

La mine, masca tahionica a produs un fel de foto-intinerire: porii dilatati s-au recompactat ca dupa un lifting, iar pigmentarile si capilarele inestetice ce se vedeau in jurul ochilor, provocate de expunerea la soare si (sa o spun fara ocolisuri) de imbatranirea tenului, au disparut dupa doua serii de sedinte.“

◆ Mai multe despre tahionizare si terapiile din coconul tahionic pe: shakti.com.ro

Adrian Ciltan; foto: Adrian Ciltan, arhiva personala, © shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete