Oana Roman, de urgență la spital cu fetița. Ce a înghițit micuța Isabela?

După ce ieri a mers la medic pentru o mamografie, astăzi, Oana Roman a ajuns din nou la spital. De această dată, nu vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, ci fetița ei. Uite ce a înghițit micuța Isabela și care sunt simptomele care au determinat-o pe Oana Roman să meargă de urgență cu micuța la medic. 

Oana Roman și-a început ziua la medic și asta pentru că fetița ei, Isabela, s-a simțit rău în această dimineață. Micuța s-a trezit cu febră și pentru a se asigura că lucrurile nu se agravează, dar și pentru ca fetița ei să primească un tratament corect, vedeta a făcut o vizită la medic.

Oana Roman, de urgență la spital cu fetița. Ce a înghițit micuța Isabela?

Înainte de a ajunge la doctor, Oana Roman a aflat motivul pentru care micuța Isabela a făcut febră. Într-un moment de neatenție, fetița a înghițit două cuburi de gheață, iar acestea i-au afectat puternic gâtul. După o examinare completă, medicul a descoperit că fetița Oanei Roman avea roșu în gât, aceasta fiind cauza temperaturii ridicate a corpului.

“După mine a venit rândul Isei să ajungă la doctor, s-a trezit cu febră! Am aflat că, pe ascuns, a mâncat aseară 2 cuburi de gheață și are roșu în gât! Mulțumim dna Doctor Laura Petrescu, îngerul păzitor al Isei încă de când s-a născut!”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a postat pe contul de instagram.


Prietenii virtuali au reacționat imediat la postarea Oanei Roman, recomandându-i acesteia diferite tratamente pentru ca Isabela să scape cât mai rapid de simptomele neplăcute.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Pamela Anderson a rupt tăcerea și a spus adevărul despre iubitul ei: Este un monstru!' Vedeta este devastată!

De ce merge Iulia Albu îmbrăcată la plajă? Motivul pentru care nu se expune la soare

Gabi Luncă, artista cu o voce inegalabilă, s-a pocăit după o mare lovitură a destinului

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete