Regulile de aur atunci când dăruieşti un parfum

parfum

Oscilezi între o aromă fructată, plină de prospeţime, sau una exotică?  Mizezi pe combinaţiile deja celebre sau pe surpriza (plăcută) a necunoscutului? Este o provocare să alegi un parfum pe care să-l oferi cadou, însă una uşor de îndeplinit, odată ce ştii regulile jocului.

Parfumul care i se potriveşte ei, adică celei mai bune prietene, mamei, mamei iubitului, unei cunostinţe dragi.

Un portret rapid – este calmă, dinamică, misterioasă? Cu cât descrierea ta este mai exactă, cu atât îţi va fi mai uşor să alegi un parfum care să i se potrivească.

Nu reinventa roata – Dacă persoana căreia îi vei face cadoul are un parfum preferat de ani de zile, caută loţiuni de corp sau lumânari din aceeaşi colecţie sau ceva foarte apropiat.

Îi place să fie surprinsă? Optează pentru ediţiile limitate, iar de sărbători vei avea multe variante la dispoziţie.

Un parfum masculin

Puţină muncă de detectiv – Bărbaţii rămân fideli unui brand, atunci când găsesc ceea ce le place, tocmai de aceea trebuie să afli ce parfumuri noi au mai apărut în colecţiile brandului respectiv.

Astfel, îi deschizi apetitul pentru ceva nou, dar apropiat de preferinţele lui.

Ceva fresh, pentru adolescenţi.

Parfumul este unul dintre cadourile potrivite pentru un adolescent, însă optează pentru arome fresh.

Perechi-perechi. Dacă îi place parfumul tău preferat, e posibil să fie încântat şi de varianta masculină. Merită să încerci!

Când mergi în vizită

O variantă sigură: un set elegant de lumânări parfumate nu va dă niciodată greş, mai ales atunci când nu-i cunoşti atât de bine pe cei pe care-i vizitezi. O altă opţiune este un set de difuzor de parfum cu beţişoare de bambus.

Evită aromele de sezon: parfumurile de brad şi scorţişoară sunt printre cele mai cunoscute arome pe care le asociem cu Sărbătoarea Crăciunului, însă evită-le atunci când vrei să faci un cadou.  Este posibil ca persoana respectivă să aibă deja un asemenea set.  Înlocuieşte-le cu arome florale sau fructate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete