Regula de trei simplă: mineralizare, regenerare, detoxifiere

Frumusețea înseamnă și o piele sănătoasă, netedă și strălucitoare. Dar pentru a obține această stare ideală a pielii, este nevoie de o îngrijire constantă. Viața tot mai stresantă pe care o ducem, factorii de mediu, alimentația dezechilibrată și orele de somn tot mai puține își pun, la un moment dat, amprenta asupra tenului nostru.

Chiar dacă tinerețea ar putea fi o stavilă în calea formării ridurilor, fără o rutină zilnică si îngrijire atentă, tenul se degradează treptat.

Pașii de îngrijire ai tenului sunt asemeni unui manual de utilizare pentru o piatră prețioasă. Dacă nu o cureți de impurități, dacă nu o manevrezi cu grijă, dacă nu o tratezi cu respect și atenție, fațetele luminoase se mătuiesc și se zgârie.

Demachierea tenului este absolut necesară chiar și în zilele în care nu purtăm machiaj. Produsele de demachiere îndepărtează machiajul și impuritățile depuse pe suprafața pielii și, în funcție de ingredientele conținute, hidratează, remineralizează și detoxifică tenul.

Tonifierea reprezintă cel de-al doilea pas în îngrijirea pielii, completând acțiunea demachiantului. Practic, acesta îndepărtează ultimele reziduri rămase pe piele, reîmprospătează, umidifică și pregătește pielea pentru o mai bună absorbție a serumurilor și cremelor ce urmează a fi aplicate.

După procesul de curățare, urmează un pas foarte important – hidratarea. Aplicarea unui serum hidratant sub formă de fiole reface rezerva hidrică a tenului iar moleculele și substanțele hrănitoare din compoziție pot ajunge în profunzimea pielii și pot livra o cantitate ridicată de ingrediente active exact acolo unde e nevoie. Dupa aplicarea serumului, tenul își mărește capacitatea de absorbție, sporind puterea de acțiune a cremelor. Serumul nu înlocuiește crema hidratantă, o completează, de aceea este obligatoriu să nu uităm să folosim o cremă hidratantă, cu factor UV pe timpul zilei.

Pe lângă hidratare, tenul are nevoie și de alte elemente nutritive, anti-aging, detoxifiante, vitamine si compuși care ajută la reechilibrare, regenerare, menținerea elasticității și a volumului. Gama Aslavital Mineralactiv de la Farmec conține creme adaptate fiecărui tip de ten pe care le putem folosi în îngrijirea zilnică.

Un pas important în îngrijirea feței este și exfolierea. O dată pe săptămână, tenul trebuie exfoliat cu un produs bine formulat pentru îndepărtarea impurătăților.

Peelingul are rolul de a îndepărta celulele uscate, deteriorate şi degenerate care vor fi înlocuite de celule epidermice normale. În urma acestui proces benefic, pielea capătă un aspect proaspăt, strălucitor și își mărește capacitatea de absorbție.

Aplicarea măștilor cosmetice ajută tenul să lupte împotriva deshidratării, a factorilor externi, a problemelor care apar pe suprafața pielii și bineințeles a vârstei.

Unul dintre cei mai vechi aliați ai frumuseții este pudra de argilă.

Argila curăță, detoxifică, hidratează, hrănește și oferă luminozitate tenului. Combinată cu alte ingrediente naturale, uleiuri esențiale și vitamine, argila face minuni pentru orice tip de ten.

Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program complet de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news