Cum luptăm cu primele semne ale îmbătrânirii tenului?

Anii care trec ne aduc o infinită înțelepciune, dar ne fură iremediabil prospețimea tenului. Și când oglinda ne arată un zâmbet cald, dar o culoare nedefinită a feței, când obrajii sunt triști deși sufletul nu e, când cercuri întunecate ne mărginesc ochii deși am învățat să privim cu îngăduință lumea, este, probabil, bătaia de gong care ne anunță că a sosit timpul să luăm măsuri concrete. Pentru ca pielea noastră să-și mențină suplețea și fermitatea un timp îndelungat.

Specialiștii ne recomandă să nu uităm să folosim produsele care conțin FPS, indiferent de anotimp și să căutăm ingredientele naturale care reechilibrează tenul aducându-i o infuzie de tinerețe și naturalețe.

Gama Aslavital Mineralactiv de la Farmec a fost creată special pentru a satisface nevoile tenului nostru, iar integrarea în compoziția produselor a argilei naturale extrasă din Munții Piatra Craiului certifică proprietățile detoxifiante, mineralizante, cu efect demonstrat de regenerare asupra celulelor pielii. Această pulbere din Munții Apuseni are o valoare cosmetică greu de cuantificat… conține peste 20 de minerale naturale (Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Sulf, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc)

Și dacă nu uităm să ne păstrăm cu conștiinciozitate rutina zilnică de îngrijire a pielii, prin demacheiere, tonifiere, hidratare, detoxifiere, vitaminizare, procesul de îmbătrânire a pielii va fi mult întârziat sau va fi unul blând și prietenos.

Din păcate, vine o vreme în viața fiecărei femei, când trebuie să recunoască un adevăr crud: un ten frumos a devenit o luptă continuă cu numeroși dușmani care provin ba din alimentație, ba din stresul acumulat peste zi, din lipsa de hidratare și sport, consecință a unui stil de viață dezechilibrat.

Dar, cel mai greu de gestionat, sunt dușmanii tenului care provin din mediul înconjurător. Iată de ce, gama Aslavital Mineralactiv vine în întâmpinarea unor trenduri și cerințe firești care protejează tenul împotriva poluării urbane printr-un ingredient activ (alături de argilă) numit Cobiodefender EMR, primul ingredient activ care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice de la suprafața pielii, asigurând protecția tenului împotriva stresului urban și a poluării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news