Frumoasă la orice vârstă. Sfaturi pentru o îngrijire completă

În ultimii ani, frumusețea a început să aibă tot mai multe definiții, în funcție de direcția în care privim. Tu la cine și la ce te raportezi?

La starurile și fotomodelele care par că arată mereu impecabil, la armonia absolută a trăsăturilor pe care o promit interminabilele trucuri de machiaj sau, pur și simplu, la propria persoană, asumându-ți bunele și mai puțin bunele unui ten aflat mereu în transformare?

Se pare că tot mai multe persoane aderă la ultima variantă. Impecabile pe covorul roșu, tot mai multe staruri refuză ca pozele din revistă să fie prelucrate excesiv, pentru că vor să-și asume acele imperfecțiuni pe care graficienii se grăbesc să le corecteze pe computer. Iar machiajele pot oferi trăsături perfecte, dar doar până la prima demachiere.

Frumusețea înseamnă sănătate
Dincolo de orice repere sociale, frumusețea e sănătate, iar sănătatea înseamnă constanță în îngrijirea pielii, mai ales atunci când nu doar particulele de machiaj, ci și praful și poluarea se instalează confortabil în pori, îmbătrânind tenul înainte de vreme.

  1. Demachierea este esențială, din acest punct de vedere. Dimineața și seara, o cremă sau o apă micelară îți va curăța pielea și o va ajuta să respire. Din păcate, este și pasul peste care sărim de cele mai multe ori, folosind scuza timpului lipsă.
  2. O gamă de îngrijire care să asigure pielii tale ingrediente de care are nevoie (și pe care nu le poate primi doar din alimentație) este de nelipsit. Asigură-te că ai găsit-o pe cea care se potrivește tenului tău. Îți vei da seama de acest lucru atunci când pielea începe să arate mai bine, e mai luminoasă și transmite, pur și simplu, sănătate.
  3. Aceste efecte se regăsesc și în gama Aslavital Mineralactiv de la Farmec
  4. Aceasta are la bază argilă naturală extrasă din Munții Piatra Craiului, cu proprietăți detoxifiante, mineralizante, cu efect demonstrat de regenerare asupra celulelor pielii, datorită combinației a peste 20 de minerale naturale, printre care Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Sulf, Siliciu, Aluminiu, Fosfor și Titan.
  5. Și tot la capitolul 'esențial' trecem și hidratarea. Transform-o într-un obicei firesc, iar pielea îți va fi recunoscătoare.
  6. Desigur, dacă am avea o alimentație exemplară, dacă nu am fuma și am evita perioadele stresante, care își pun amprenta pe piele, lucrurile ar fi mult mai ușoare. Însă cum nu reușim mereu să bifăm toate punctele unei vieți exemplare, măcar să ne asigurăm că găsim, în cea mai mare parte a timpului, echilibrul.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news