Regina Rania a Iordaniei arată fabulos în alb

Rania a Iordaniei

A devenit Regina Iordaniei în 1994 pe când avea 28 de ani și de atunci a cucerit inimilor tuturor… Rania al Abdullah este, la cei 50 de ani, una dintre cele mai admirate și mai stilate femei din lume. Modernă, frumoasă, erudită, Rania a luptat împotriva discriminării femeilor în țările arabe devenind un adevărat simbol pentru modernizarea conceptelor religioase din lumea islamică. Adepta unui stil clasic, Regina Rania a Iordaniei este un adevărat fashion-icon de la care Kate și Meghan au încă foarte multe de învățat.

Regina Rania a Iordaniei arată fabulos în alb

În limba arabă numele ei pare predestinat: rania înseamnă regină. Numele ei i-a schimbat poate, destinul, dar stilul vestimentar cu siguranță este unul intens studiat și asumat. De la Alexander McQueen la Valentino, de la Givenchy la Prada, Rania pare că știe perfect lecția stilului și a eleganței absolute. Silueta subțire îi permite să adopte ținute în care își pune mai mereu în centrul atenției, talia. Albul îi vine de minune și nu se sfiește să-l poarte în toate întâlnirile oficiale, chiar dacă anotimpul sau cutumele religioase ar putea fi potrivnice.

Iată cum arată Rania la cei 50 de ani pe care îi are

Rania a Iordaniei

Căsătorită cu Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, Rania are patru copii, doi băieți și două fete. Frumusețea și grația se pare că au fost moștenite de fiica ei, Prințesa Iman, care, se pare, calcă pe urmele mamei sale, ea fiind implicată în acte caritabile și în activități și platforme care militează pentru iubire, acceptare, toleranță și pace.

Regina Rania a Iordaniei este astăzi iubită de iordaniei, respectată de supuși și admirată de lumea diplomatică de pe tot mapamondul.

foto: Hepta

Citește și:

Cum aduci gingășia în ținuta ta de Revelion – Sugestii pentru femeia subtilă

Exclusiv Avantaje: Antonia, așa cum n-ai mai vazut-o niciodată. Galerie foto

Ingredientul natural care poate înlocui retinolul. Reduce rapid ridurile și oferă strălucire pielii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda