Regina Letizia a Spaniei le-a impus tuturor colaboratorilor să urmeze dieta ei

La 47 de ani, Regina Letizia a Spaniei are o siluetă care ar face invidioasă și o adolescentă. Că suverana mănâncă sănătos și are un program regulat de exerciții fizice nu este de mirare, căci rezultatele sunt pe măsură. De mirare este faptul că regina le-a impus colaboratorilor săi să urmeze dieta pe care o urmează și ea.

Și asta întrucât dorește ca oamenii care se află la dispoziția ei și cu care interacționează foarte des să fie sănătoși și să se simtă bine în pielea lor. Astfel încât suverana conduce cu o mână de fier bucătăriile Palatului Zarzuela, reședința familiei regale spaniole.

Regina Letizia a Spaniei le-a impus tuturor colaboratorilor să urmeze dieta ei

Imediat după ce a urcat pe tronul Spaniei, Regina Letizia a inițiat o adevărată revoluție ecologică în bucătăriile palatului. Iar regina nu s-a preocupat doar de alimentele care le sunt puse pe masă copiilor ei, ci și de ceea ce mănâncă angajații de la palat. Astfel încât aceștia sunt nevoiți să urmeze exact același regim alimentar pe care-l urmează și regina. “În bucătăriile de la Palatul Zarzuela, colaboratorii familiei regale beneficiază de meniuri inspirate din recomandările reputatului nutriționist Nicholas Perricone“.

Regimul Perricone condamnă zaharurile și alimentele procesate, privilegiind peștele gras, carnea, fructele și legumele și alte alimente bogate în antioxidanți. Foarte popular la Hollywood, dieta Perricone este urmată de numeroase staruri (printre care actrițele Eva Mendes și Gwyneth Paltrow) care vor să slăbească sănătos sau să-și mențină silueta.

Regina Letizia a Spaniei, suspectată de anorexie

O lungă perioadă, din cauza faptului că suverana Spaniei este extrem de slabă, s-a vehiculat faptul că ar putea suferi de anorexie, o tulburare care și-ar putea găsi originea în drama personală trăită de aceasta. În 2007, sora ei mai mică, Erika, s-a sinucis la doar 31 de ani. Cauza decesului a fost supradoza de barbiturice. Se pare că Erika suferea de depresie severă.

Citeste si

Ce operații estetice are Regina Letizia a Spaniei?

Regina Letizia a Spaniei. Drama teribilă care i-a marcat viața

Foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete