Mesajul emoționant pe care Carla Bruni Sarkozy i l-a transmis Reginei Elisabeta a II-a cu ocazia împlinirii vârstei de 93 de ani

Fosta Primă Doamnă a Franței Carla Bruni Sarkozy a ținut să-i ureze La mulți ani Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia împlinirii celor 93 de ani. Cu o zi întârziere, ea a publicat pe contul său de Instagram un mesaj pentru suverană.

Ce mesaj i-a transmis Carla Bruni Sarkozy Reginei Elisabeta a II-a

Postările Carlei Bruni Sarkozy pe rețelele sociale sunt întotdeauna în franceză sau italiană. De data aceasta, Carla a ales ca mesajul adresat reginei să fie în limba engleză: “La mulți ani cu puțină întârziere, majestate!“, a scris fosta Primă Doamnă a Franței pe Instagram.

Carla Bruni a postat o fotografie cu ea și cu regina în timpul unei discuții. În 2008, în timpul unei vizite oficiale în Anglia, președintele de atunci al Franței, Nicholas Sarkozy, și soția sa au fost primiți la Palatul Windsor de Regina Elisabeta a II-a și de Prințul Philip. În fotografie, Carla poartă o ținută gri, de inspirație retro, amintind de stilul vestimentar al lui Jackie Kennedy.

Carla Bruni, paralizată de emoții la întâlnirea cu regina Regatului Unit al Marii Britanii

La mult timp după această vizită, Carla Bruni a declarat în presa engleză că a fost paralizată de emoții. Fosta Primă Doamnă a Franței a studiat mult protocolul regal, cerând sfaturi de la șeful protocolului din Palatul Elysee și de la soția ambasadorului Marii Britanii.

Din fericire, în ciuda emoțiilor, Carla Bruni s-a descurcat exemplar în fața reginei și a declarat că niciodată nu și-ar fi imaginat că ar putea avea onoarea de a o întâlni pe suverana Regatului Unit: “A fost o onoare imensă“, a declarat Carla în presă la acea vreme.

Sursa: gala.fr 
Sursa foto: hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete