Regina Letizia a avut parte de un moment ciudat la Madrid

Regina Letizia a avut parte de un moment ciudat la Madrid

Regina Letizia a Spaniei a avut parte de un moment ciudat, în timp ce a participat luni la o întâlnire publică la Madrid. Soția regelui Felipe, în vârstă de 48 de ani, a sosit la tributul Clara Campoamor la Congresul Deputaților, dar se pare că nu a fost nimeni care să o întâmpine imediat la intrare.

Potrivit El Mundo, Regina Letizia și-a petrecut timpul vorbind cu presa adunată afară, înainte ca o autoritate să vină repede să o primească la ușă. De obicei, protocolul spune că o gazdă a evenimentului trebuie să întâmpine un membru al familiei regale la sosire.

Dar Regina nu părea să fie deranjată de acest lucru și poza pentru un photocall, apoi a continuat să prezideze tributul la Congres.

Clara Campoamor a fost o politiciană de origine spaniolă și feministă cunoscută mai ales pentru pledoaria sa pentru drepturile femeilor și dreptul de vot al acestora în timpul redactării Constituției spaniole din 1931.

Regina Letizia a avut o apariție spectaculos de elegantă. Aceasta a purtat un costum roșu creat de Roberto Torretta, cu tocuri din piele de căprioară și o geantă de tip clutch. Regele Felipe și Regina Letizia s-au numărat printre monarhii europeni care și-au trimis condoleanțele Reginei după ce ducele de Edinburgh a decedat pe 9 aprilie.

Regina Letizia

Cuplul, referindu-se la monarh cu porecla ei „Mătușă Lilibet', a scris:

„Draga mătușă Lilibet. Am fost profund întristați când am auzit de trecerea în neființă a dragului nostru unchi Philip. În acest moment dureros, am dori să vă transmitem cele mai profunde condoleanțe în numele guvernului spaniol și al poporului și toată apropierea și sprijinul nostru. Nu vom uita niciodată ocaziile pe care le-am putut împărtăși cu el și moștenirea de slujire și dăruire către Coroană și Regatul Unit pe care le-a realizat întotdeauna alături de dvs. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu Majestatea Voastră și cu întreaga familie. Cu toată dragostea și afecțiunea noastră, Felipe, Letizia.'

Regina și prințul Philip i-au găzduit pe regele Felipe și regina Letizia în timpul unei vizite de stat în Marea Britanie în 2017.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete