Regina Elisabeta a II-a este prima persoană care va vedea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Care este motivul?

rochie de mireasă Meghan Markle

A început numărătoarea inversă până la nunta prințului Harry cu Meghan Markle și dacă mare parte dintre detaliile importante ale nunții au fost date publicității, un singur lucru este în continuare învăluit în mister, rochia de mireasă pe care Meghan Markle o va purta în ziua marelui eveniment.

S-au făcut o mulțime de speculații, designeri de top și-au dat cu părerea despre felul în care va arăta rochia pe care actrița o va îmbrăca în ziua nunții, dar cu toate acestea, reprezentanții familiei regale britanice nu au divulgat nicio informație referitoare la acest subiect. Deși rochia de mireasă va putea fi admirată în toată splendoarea pe 19 mai, Regina Elisabeta a II-a este persoana care va vedea rochia înaintea tuturor și asta dintr-un motiv foarte simplu.

Care este motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va vedea prima rochia de mireasă a lui Meghan Markle?

Cum nimic nu se întâmplă în familia regală fără ca Regina Elisabeta a II-a să își dea acordul, nici rochia de mireasă a lui Meghan Markle nu va scăpa de ochiul critic al acesteia. Regina Elisabeta a II-a va fi prima persoană care va vedea rochia de mireasă pe care Meghan Markle o va purta în ziua nunții cu prințul Harry. Aceasta trebuie să își dea acordul cu privire la ținută, având grijă ca aceasta să respecte normele etichetei regale, potrivit ok.co.uk. Presa internațională a dezvăluit că rochia pe care Meghan Markle o va purta în ziua nunții ar putea să coste  100.000 de lire sterline, aceasta fiind cusută manual și decorată cu multe mărgele. În plus, actrița va îmbrăca două ținute, una pentru ceremonia oficială, iar cea de-a doua pentru recepția organizată imediat după eveniment.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Boala care i-a curmat viața Andei Călugăreanu. Uite prin ce dramă a trecut artista înainte de a muri

Camelia Potec a dat vestea cea mare. Sportiva este însărcinată în cinci luni

După 17 ani de mariaj, Geena Davis și Reza Jarrahy divorțează. Care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete