După 17 ani de mariaj, Geena Davis și Reza Jarrahy divorțează. Care este motivul?

După un mariaj de 17 ani, încă un cuplu de la Hollywood a decis că este momentul să divorțeze. Geena Davis și Reza Jarrahy au luat hotărârea de a se separa, soțul actriței fiind cel care a depus cererea de divorț.

Geena Davis și Reza Jarrahy sunt căsătoriți din anul 2001 și au împreună trei copii. Cu toate că nimeni nu ar fi prezis o despărțire, problemele din cuplu i-au făcut pe cei doi să urmeze drumuri separate. Chiar dacă cererea de divorț a fost depusă de Reza Jarrahy în această lună, problemele între cei doi s-au agravat încă din luna noiembrie a anului trecut, atunci când s-au separat, potrivit tmz.com.

Care este motivul pentru care Geena Davis și Reza Jarrahy divorțează?

De profesie medic, soțul actriței Geena Davis, Reza Jarrahy, a decis să pună capăt relației invocând anumite diferențe ireconciliabile. După divorț, cei doi vor împărți custodia legală a celor trei copiii. Geena Davis și Reza Jarrahy s-au întâlnit pe vremea când medicul avea doar 27 de ani, iar actrița 42.

Înainte de mariajul cu Reza Jarrahy, Geena Davis a mai fost căsătorită de trei ori, dar de fiecare dată a ajuns la divorț.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Geena Davis și Reza Jarrahy.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cătălin Botezatu, amănunte neștiute din culisele emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars': „La început, a fost puțin delicat pentru mine'

Adelina Pestrițu, detalii despre nuntă. Câte rochii va purta și ce tematică va avea evenimentul?

Lidia Buble a dezvăluit motivul pentru care Răzvan Simion nu i-a cunoscut părinții până acum: Tata mi-a spus că…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete