Regina Elisabeta a II-a, decizie importantă în ceea ce o privește pe Meghan Markle

S-a zvonit multă vreme că Regina Elisabeta a II-a nu este chiar atât de încântată de alegerea pe care prințul Harry a făcut-o, dorindu-și ca un alt tip de femeie să îi stea acestuia alături. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a a luat o decizie importantă în ceea ce o privește pe Meghan Markle și care pune capăt tuturor speculațiilor apărute de-a lungul timpului.

După nunta regală, Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex, trebuie să își ia în serios acest rol și să se implice în activitățile familiei regale britanice. Din acest motiv, soția prințului Harry va fi cea care o va însoți pe regina Elisabeta a II-a în călătoria către Cheshire.

Regina Elisabeta a II-a, decizie importantă în ceea ce o privește pe Meghan Markle

Pe lângă faptul că această călătorie le va da ocazia celor două se petreacă mai mult timp împreună, Meghan Markle călătorind de această dată fără prințul Harry, odată cu această deplasare, regina Elisabeta a II-a îi va oferi ducesei de Sussex o oportunitate pe care puțin membri ai familiei regale au avut-o până în prezent. Mai exact, Meghan Markle va avea ocazia de a călători cu trenul regal, privilegiu pe care îl au doar cei mai importanți reprezentanți ai familiei regale britanice, prinţul Philip, prinţul Charles şi Camilla, ducesa de Cornwall.

Trenul regal nu doar că este foarte elegant și romantic, ci este dotat și cu o suspensie pneumatică secundară, ceea ce atenuează șocurile, oferind pasagerilor mai mult confort, potrivit dailymail.co.uk.

În cadrul trenului regal, dormitoarele au fost decorate ținând cont de gusturile familiei regale. Dacă prințul Philip nu pune foarte multe accent pe detalii și și-a dorit perne cu un design cât mai simplu, pernele reginei sunt decorate cu dantelă.

Foto: hepta.ro

Citește și:

7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe. Ce are voie să facă și ce îi este interzis?

Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Johnny Depp?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete