Regina Elisabeta a II-a, gest incredibil pentru Prințul Harry, după nașterea strănepoatei

Prințul Harry și Meghan Markle chemați la Londra

În urma interviului bombă din primăvară, Prințul Harry și Meghan Markle au lansat acuzații grave la adresa Familiei Regale. Cu toate acestea, Regina Elisabeta nu-i poartă ranchiună nepotului său și a făcut un gest incredibil cu ocazia nașterii micuței Lilibeth.

Potrivit Daily Mail, monarhul și-a invitat nepotul să i se alăture la prânz la castelul Windsor, când acesta se va întoarce din California pentru dezvelirea statuii prințesei Diana luna viitoare.

„Este un gest măreț al Majestății Sale. Prânzul va fi o șansă pentru ei să-și vorbească', a declarat un reprezentant al Curții Regale.

Luna viitoare se va inaugura la Palatul Buckingham o statuie în cinstea regretatei Prințese Diana.

Din nefericire, Prințul Harry nu va veni însoțit, Meghan recuperându-se după nașterea bebelușului Lilibeth și având grijă de Archie, fiul lor de doi ani. Această întâlnire ar fi prima pe care o are față în față cu bunica sa, după ce a renunțat la titlurile regale acum mai bine de un an.

Cu siguranță vor avea multe de discutat. În interviul de la începutul primăverii cu Oprah Winfrey, Meghan și Harry au făcut o serie de afirmații îngrijorătoare cu privire la Familia Regală.

Mai mult decât atât, au acuzat un membru regal de rasism. Într-o serie de apariții publice de atunci, Harry a declarat că familia regală este responsabilă pentru angoasa sa mentală și a spus că doar gândul de a zbura înapoi la Londra a fost suficient pentru a-l umple de spaimă.

Regina, în schimb, a arătat clar că Harry și Meghan vor fi „membrii ai familiei mult iubiți'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete