Oana Roman, probleme cu podoaba capilară încă de tânără. Suferă de o afecțiune genetică

Oana Roman a dovedit tuturor ce femeie puternică este și a reușit să facă față tuturor obstacolelor apărute în calea sa. De fiecare dată, a făcut-o cu demnitate, sinceritate și asumare. Mai mult decât atât, pare că a reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală.

Fosta soție a lui Marius Elisei este foarte activă pe rețelele de socializare unde ori de câte ori are ocazia le oferă urmăritorilor săi posibilitatea de a o întreba lucruri din viața ei, despre proiectele ei sau chestii generale, cum ar fi bunele maniere.

De curând, Oana a povestit la Antena Stars, fără nici o reținere, motivul pentru care, la câțiva ani după majorat, a început să își vopsească părul. Dacă unele femei aleg să facă acest lucru pentru o schimbare de look sau pur și simplu pentru a arăta și altfel față de cum a lăsat natura, ei bine, Oana Roman a fost nevoită.

Fiica fostului premier al României a dezvăluit că a moștenit de la bunica și de la mama ei o problemă a podoabei capilare. Ea a început să se vopsească încă de la 22 de ani, deoarece albise foarte mult.

„Mă vopsesc de foarte mulți ani din păcate. Am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel', a spus Oana Roman.

Vedeta a găsit chiar și o soluție pentru a nu-și mai supune părul la tratamente ce îi pot agrava problema. Ea a postat pe contul său de Instagram fotografii în care apare purtând diferite modele de peruci.

Marius Elisei, eforturi de a o recuceri

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de comun acord, la notar, în ziua de 15 februarie. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații foarte bune și petrec timp de calitate împreună de dragul fetiței lor, Isa.

Mai mult decât atât, în ultima vreme, Marius îi oferă buchete de flori, iar Oana în semn de mulțumire a împărtășit acest gest cu fanii săi. Cu toate acestea, pentru a nu lăsa loc de interpretări, Oana a precizat că nu s-au împăcat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete