Anca Țurcașiu, într-o poză de familie emoționantă: „Dragoste necondiționată”

Anca Țurcașiu pare că și-a găsit echilibrul. Mult mai deschisă în a împărtăși online din viața ei de zi cu zi, artista a postat o imagine emoționantă cu fiul și cu tatăl ei.

Anca Țurcașiu este într-o formă de zile mari. E implicată, ca actriță, în mai multe piese de teatru, și-a deschis o colecție vestimentară capsulă, lucrează cu mulți copii pe partea de dezvoltare personală și este pasionată de sport. Aceasta frecventează zilnic sala de sport, activitate pe care o completează printr-un stil de viață sănătos.

Artista a împlinit anul acesta 51 de ani, însă nu-și arată vârsta.

Invitată la „Vorbește lumea' – Pro Tv, Anca Țurcașiu a povestit despre modul în care experiențele pe plan personal au influențat-o în „reinventarea' ei.

„51 de ani… vârsta asta pare așa impresionantă. Tu, atunci când o ai, simți că parcă ai aripi, că nu reflectă exact numărul acela. N-am avut nicio problemă când i-am împlinit. Mai mult decât atât, pot spune că viața mea s-a transformat radical după 50 de ani. Am pornit de la capăt cu încă două alte meserii la care nu m-aș fi gândit niciodată, dacă nu venea perioada asta de pandemie, dacă nu s-ar fi oprit spectacolele. Să te trezești și să stai pe canapea și să nu faci nimic, în condițiile în care până alaltăieri trebuia să te clonezi ca să poți face față tuturor provocărilor. A fost o perioadă foarte grea. Dar eu sunt o persoană foarte determinată, foarte activă și inventivă.'

Anca Țurcașiu: „Dragoste necondiționată'

Artista a publicat recent o poză de familie alături de tatăl și fiul ei, Radu, care împlinește anul acesta 23 de ani. Este o poză care transmite multe emoții despre legăturile unice care se creează în familie, dincolo de cuvinte.

Dragoste necondiționată. Când am făcut poza cu tata și cu Radu nu mi-am dat seama cum țineam mâinile… Mi se pare magică legătura dintre noi!', a scris artista.

Anca Țurcașiu si fiul eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Trupa Azur se retrage din activitate

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete