Regina Camilla s-a îmbrăcat la fel ca la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Unde a apărut așa?

Regina Camilla s-a îmbrăcat la fel ca la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Ea a făcut furori în a doua zi, miercuri, a evenimentului Royal Ascot.

Regele Charles și regina Camilla au impresionat miercuri cu apariția lor la cea de-a doua zi de curse de cai de la Royal Ascot. În timp ce își făceau marea intrare într-o trăsură trasă de cai, în cadrul Procesiunii Regale, observatorii regali au putut vedea pentru prima dată ansamblul reginei pentru evenimentul de zi: o rochie roz pal creată de Anna Valentine. Există un motiv pentru care ansamblul părea familiar: este aceeași ținută pe care Camilla a purtat-o la nunta regală a Prințului Harry și a lui Meghan Markle din mai 2018.

Se pare că regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, a purtat la Royal Ascot același colier de perle cu trei rânduri și o piatră centrală roz, așa cum a purtat în 2018 pentru nuntă. Cu toate acestea, ea și-a schimbat însă coafura.

Pentru nunta lui Harry și Meghan, Camilla a purtat o pălărie cu pene roz asortată, dar la Royal Ascot a optat pentru o pălărie de top bej creată de Philip Treacy.

Royal Ascot-Day TwoSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Regina Camilla poartă de mai multe ori aceleași piese vestimentare preferate și nu este singura membră a familiei regală care face acest lucru. Chiar la nunta lui Harry cu Meghan, Regele Charles și-a condus nora la altar îmbrăcat într-un costum gri de la Anderson & Sheppard, o ținută care se află în dulapul său din 1984. Editorul britanic al revistei Vogue, Edward Enninful, l-a întrebat odată pe rege dacă s-a gândit să poarte ceva nou pentru o astfel de ocazie, la care Charles a răspuns: “M-am gândit. Dar în cazul acelui costum, atâta timp cât pot continua să intru în el, îl port doar de câteva ori pe an, vara, așa că, evident, vrei să păstrezi acest tip de lucruri”.

„Dar dacă nu mai încap în ele, atunci trebuie să îmi fac ceva nou”, a continuat Charles, acum în vârstă de 75 de ani.

Regina Elisabeta a fost o împătimită a curselor de cai de la Royal Ascot. Acum, la evenimentul de anul acesta, Regina Camilla și regele Charles au părut animați în timp ce urmăreau cursele. Aceasta e prima ediție a evenimentului de la moartea reginei Elisabeta, în septembrie. Cei doi au privit cursele prin binoclu alături de Sophie, ducesa de Edinburgh.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete