Regimul cu care Luminița Anghel a slăbit aproape 40 de kilograme. Nu s-a înfometat, iar rezultatele au apărut imediat

Regimul cu care Luminița Anghel a slăbit aproape 40 de kilogrameSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În timpul sarcinii și imediat după această perioadă, Luminița Anghel a luat destul de mult în greutate. Chiar dacă era tot timpul criticată pentru forma ei fizică, cântăreața nu a pus mare preț pe comentariile celor din jur, dar și-a dorit să scape de kilogramele în plus, în primul rând pentru a avea grijă de sănătatea ei.

Regimul cu care Luminița Anghel a slăbit aproape 40 de kilograme

La fel ca orice altă persoană care își dorește să scape rapid de kilogramele în plus, Luminița Anghel a încercat aproape toate dietele și trucurile care promiteau o transformare spectaculoasă. În anumite situații, vedeta a reușit să scape de câteva kilograme, în timp ce alte diete de slăbire nu au dat rezultate. Cu toate acestea, cântăreața a reușit să își schimbe radical stilul de viață și să slăbească aproape 40 de kilograme, fără să renunțe la alimentele preferate.

“Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc. Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara după ora 18, nu beau deloc, noi nu avem în casă sucuri acidulate, nimeni nu consumă. Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. De o săptămână și un pic m-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, a povestit Luminița Anghel, în emisiunea “Agenția VIP”.

Astfel, secretul Luminiței Anghel este cumpătarea. Vedeta mănâncă foarte puțin, dar fără să renunțe la preparatele care îi încântă simțurile.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Luminița Anghel.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată azi Jack Scalia, charismaticul polițist Nick Bonetti din serialul „Tequila și Bonetti'

Cum ar arăta Simona Halep mireasă?

Fotografie de colecție cu Roxana Ciuhulescu. Uite cum arăta vedeta la 18 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete