Regenerare celulara activa pentru pielea sensibila cu Eucerin® Q10 Active Fluid

Noul Fluid Eucerin® Q10 Active este special creat pentru a sustine abilitatile naturale de regenerare a celulelor tenului sensibil. Este un produs anti-rid usor pentru pielea normala spre mixta ce se bucura de eficienta demonstrata si de toleranta la nivelul pielii. In numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil.

In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea devine sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Datorita formulei foarte usoara, fara ulei, se absoarbe rapid in piele.
Pret de farmacie: aprox 74,26 lei

Fiecare produs din gama Eucerin® Q10 Active este special dezvoltat pentru diferite tipuri de ten, pentru diferite zone ale fetei si pentru toate momentele de aplicare: crema de zi pentru pielea uscata, fluidul de zi pentru pielea normala spre mixta, crema de ochi cu factor de protectie solara si crema de noapte.

Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil in 5 saptamani. Coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, iar pielea dumneavoastra este sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum.
Pret de farmacie: aprox 69,60 lei

Crema de noapte Q10 Active imbunatateste regenerarea celulara in timpul noptii.
Pret de farmacie: aprox 74,26 lei

Q10 Crema de ochi Q10 Active reduce semnificativ profunzimea ridurilor din jurul ochilor si reduce vizibil cearcanele dupa 5 saptamani de utilizare regulata. In plus, Coenzima Q10 in combinatie cu filtre de protectie solara (FPS 6) protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii premature. Pielea din jurul ochilor este sensibil mai ferma si mai fina, iar cearcanele si pungile din jurul ochilor sunt vizibil reduse.
Pret de farmacie: aprox 55,38 lei

Gama Eucerin Q10 Active

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati