Reduceri de 65% la vacanțele în Delta Dunării din 2020!

Nu trebuie să fii pescar împătimit ca să-ți rezervi o vacanță în Delta Dunării, pentru că acesta este locul perfect pentru toți turiștii iubitori de natură care vor să evadeze într-un ținut pitoresc neștirbit de modernitate, departe de aglomerația marilor orașe … 

O escapadă în Rezervația Biosferei parte din UNESCO este mai mult decât relaxantă, iar dacă anul acesta nu ai reușit să vizitezi delta, îți poți face încă de pe acum planuri de vacanță pentru 2020! 

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol a lansat Ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile – Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau corpul central 4✿, cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 479 lei/persoană, respectiv 519 lei/persoană – pentru primele date de plecare, conform programului ales!

Escapadă lipovenească în familie

Poziționat armonios pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4✿ a fost amenajat în stil lipovenesc, respectând tradițiile vechilor comunități de pescari staroveri – începând cu bucatele tradiționale și până la atmosfera tipic dobrogeană. Acesta este locul ideal unde să îți rezervi următoarea vacanță în familie, mai ales dacă ești dornică de relaxare în natură. Complexul dispune de o grădină luxuriantă cu balansoare, o picină cu umbrare și șezlonguri, ponton de pescuit, dar și un loc de joacă pentru cei mici.  

Gulliver Delta Resort este un excelent punct de plecare cu barca spre păienjenișul de canale și lacuri mozaicate, în căutarea coloniilor de păsări, a nuferilor și a insulițelor de nisip devenite adevărate sanctuare pentru numeroase specii de insecte sau reptile.

În Delta Dunării, natura se dă în spectacol în fiecare zi!

Cel mai nou pământ european ce își mărește volumul cu până la 40 mp în fiecare an, Delta Dunării este un adevărat muzeu al naturii cu 12 tipuri de habitate: de la zone acvatice la păduri de nisip, unde trăiesc peste 5500 de specii de plante, păsări, animale, pești și insecte. Din acest motiv, Delta Dunării este singura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei UNESCO. Mai bine de jumătate din suprafața sa este intactă, cu circa 20 de zone strict protejate, unde accesul turiștilor este restricționat sau interzis, așa cum este cazul insuliței Sacalin. 

O plimbare cu barcă pe lacurile dantelate cu nuferi și lotuși, sesiuni de birdwatching, degustări de borș lipovenesc și știucă umplută cu legume servite pe malul Dunării, relaxare pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe sau un safari la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa – sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura într-o vacanță în Delta Dunării la începutul anului 2020!

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2020 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

*Delta pentru Seniori 3 noptitarife de la 479 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 519 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Seniori 4 nopti – tarife de la 527 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 571 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 519 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 571 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 604 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: o[email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta