Rebelul din „Beverly Hills”, Brian Austin Green, împărțit între fosta soție și actuala iubită

Brian Austin Green Beverly Hills

Brian Austin Green, cunoscut mai ales pentru rolul lui David Silver din „Beverly Hills', a făcut recent o postare foarte interesantă. Actorul a ținut să clarifice care este relația actuală cu fosta lui soție, frumoasa Meghan Fox, în contextul unei noi povești de iubire cu un alt star TV.

În Beverly Hills, David Silver, deși un băiat bun, reușește să intre în tot felul de situații care l-ar califica drept un rebel. În viața reală, Brian Austin Green nu pare să se distanțeze de personajul său. Cu siguranță, Brian știe să atragă atenția. Recent, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la relația cu fosta lui parteneră, actrița Meghan Fox.

Acesta a spus: „Pentru persoanele care au nevoie sau vor o clarificare. Eu și Meghan ne înțelegem bine. Nici unul dintre noi nu ne adresăm remarci răzbunătoare. Amândoi ne străduim să ne înțelegem bine și să cooperăm bine ca părinți pentru copiii noștri. Acum aveți grijă de voi și răspândiți în jur bunătate și iubire'.

„A trecut foarte mult timp de când…'

Mesajul acesta a venit ca reacție la o postare anterioară de-a lui, alături de noua iubită, Sharna Burgess. Actorul a făcut o mărturisire directă: „a trecut foarte mult timp de când am fost cu cineva cu care pot să-mi împart viața cu adevărat'. Actuala lui iubită a reacționat: „nu există altcineva cu care mi-aș putea vreodată imagina s-o împart. Te iubesc'.

Însă cea mai surprinzătoare reacție a venit din partea fostei partenere, Meghan Fox, care nu s-a putut abține și a scris: „Recunoscătoare pentru Sharna', alături de o inimă mov. Comentariul ei a fost, între timp, șters. Însă nu la timp pentru ca presa mondenă să nu observe înțepătura frumoasei actrițe.

Brian Augustin Green și Meghan Fox au fost căsătoriți timp de 10 ani și și-au anunțat despărțirea anul trecut. Împreună sunt părinții a trei copiii, însă Brian mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară.

Citește și: Dana Rogoz, criticată pe rețelele de socializare

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro