Noemi, dezvăluiri despre o împăcare cu Mihai Mitoșeru: „Cea mai mare dorință…”

Mihai Mitoșeru și Noemi

Mihai Mitoșeru a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Noemi. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit amiabil și au rămas în continuare buni prieteni. Mai mult decât atât, mama actorului a făcut de nenumărate ori diverse declarații despre relația lor actuală. Motiv pentru care Noemi a decis să spună lucrurilor pe nume și să scoată la iveală lucruri care nu au mai fost spuse până acum.

Camelia Mitoșeru a povestit cum decurg în prezent lucrurile dintre fiul său și Noemi. Aceasta a declarat că cei doi păstrează legătura, se vizitează și își fac cadouri. Povestea lor de dragoste a fost atât de intensă, încât chiar și acum după doi ani, Noemi și MIhai Mitoșeru par a fi suflete pereche.

În acest timp, prezentatorul TV ar fi fost implicat într-o nouă relație, însă nu a mers și drumurile par a duce tot la Noemi. Nici aceasta nu neagă chimia extraordinară dintre ei și are doar cuvinte de apreciere la adresa fostului soț. Cu ocazia zilei sale de naștere a făcut declarații neașteptate.

„Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uităm la ceas, nu știam cum trece timpul. Mi se pare ciudat să vorbesc după atâta timp, am emoții. Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească' a spus Noemi în cadrul unei emisiuni tv.

Mai mult decât atât, acesteia i-ar părea bine dacă Mihai și-ar găsi liniștea și fericirea, deși el consideră că are o stare de bine doar în prezența ei. Poate că această pauză de doi ani le-a prins foarte bine și astrele se vor așeza în așa fel încât povestea lor să continue exact ca în basme, până la adânci bătrâneți.

„Sunt sigură că ușor-ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea', a mai adăugat frumoasa blondină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete