Rebel Wilson, primele fotografii cu chipul fetiței sale, Royce

Rebel Wilson le-a oferit fanilor o surpriză de Ziua Mamei! Vedeta Bridesmaids, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit oficial pe Instagram o imagine a chipului adorabilei sale fiice Royce, în timp ce a sărbătorit prima sa zi a mamei cu cei care o urmăresc pe Instagram.

„La mulți ani de Ziua Mamei. Tocmai m-am trezit la 5:30 dimineața și am schimbat un mare 💩 …dar tu?”, a scris Rebel Wilson în dreptul imaginilor distribuite pe rețelele de socializare.

În prima fotografie de familie pe care Rebel Wilson a împărtășit-o pe Instagram, ea și logodnica Ramona Agruma, 39 de ani, stau jos împreună, cu Royce Lillian așezată chiar în mijlocul lor, zâmbind. Royce, în vârstă de 5 luni, poartă o căciuliță drăguță, un cardigan roz și un trening gri, în timp ce mamele ei zâmbesc, de asemenea, larg în timp ce poartă culori calde, Ramona Agruma cu o șapcă roz pe care scrie „mama”.

Cea de-a doua fotografie din postare o arată pe Royce stând pe propriile picioare, cu ajutorul celebrei actrițe. Bebelușul zâmbește din nou în fotografie, de data aceasta cu o rochiță cu buline.

Iar în ultima imagine, ea poate fi văzută întinsă pe un doc pe o pătură gri, de data aceasta cu o pălărie drăguță, în timp ce Rebel Wilson o privește cu admirație.

Fanii o numesc pe Royce un “suflețel radiant”, o “minune” și chiar “frumoasă”, așa cum a comentat Ramona Agruma: “💜💜💜💜”.

“La mulți ani de Ziua Mamei!!! 😍 Este frumoasă 🥰”, a adăugat și Paris Hilton, scrie People.

rebel-wilsonSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Rebel Wilson și Ramona Agruma au anunțat nașterea lui Royce prin intermediul unei mame surogat în luna noiembrie, dezvăluind vestea pe Instagram, mai scrie sursa citată anterior.

„Nici măcar nu pot descrie dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos! Sunt veșnic recunoscătoare tuturor celor care au fost implicați, (știți cine sunteți), acest lucru a durat ani de zile… dar am vrut în mod special să mulțumesc superbei mele mame surogat care a purtat-o și a născut-o cu atâta grație și grijă. Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să îmi întemeiez propria familie, este un cadou uimitor. cel mai bun cadou!!!”

A adăugat Wilson: „Sunt pregătită să îi ofer micuței Roycie toată dragostea imaginabilă. Învăț repede… mult respect pentru toate mamele! Sunt mândră să fiu în clubul vostru. 💗💗💗”

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete