Dana Budeanu, reacție după ce Rareș Prisacariu a fost criticat că a câștigat „Românii au talent”: „Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș”

Dana Budeanu a reacționat pe Facebook după ce pe rețelele de socializare mulți au comentat că Rareș Prisacariu nu are un talent deosebit și că nu ar fi meritat să câștige „Românii au talent' 2023. L-a lăudat pe câștigătorul în vârstă de șapte ani și câteva luni.

Pe internet, mulți au apreciat talentul la recitat al lui Rareș Prisacariu și l-au susținut în finala „Românii au talent' 2023, însă la fel de mulți i-au contestat talentul. Dana Budeanu a citit multe comentarii pe rețelele sociale și a reacționat, pe Facebook.

L-a lăudat pe câștigător pentru momentul lui. Printre cei care i-au recunoscut talentul lui Rareș Prisacariu se numără și Dana Budeanu, care a avut un mesaj special pentru câștigător. „EȘTI O MINUNE DE COPIL! PUNCT! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!

Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie! Copii CA EI! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?', s-a întrebat Dana Budeanu. Ulterior, creatoarea de modă a spus că ea și fetele ei gemene se roagă și dimineața și seara.

„Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU! JOS LABELE DE PE RAREȘ!', a încheiat ea mesajul postat azi în mediul online.

rares-prisacariu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent' 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro. Vineri, în marea finală, după ce a fost declarat câștigător, micuțul a făcut declarații: „Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam.

Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult. Pe toți românii i-aș sfătui să vină la «Românii au talent», pentru că știu că toți au un har', a zis Rareș Prisacariu.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete