Rebecca, declarații despre separarea mamei sale de Laurențiu Reghecampf: „Cel mai bun să câștige”

Anamaria Prodan a trecut în ultima perioadă prin numeroase dezamăgiri și decepții. Oricât de puternică este sau arată publicului, sufletul său este dărâmat de trădarea soțului ei Laurențiu Reghecampf. Rebecca, fiica impresarei, face primele declarații.

Așa cum a declarat în nenumărate rânduri, copiii Anamariei Prodan sunt profund afectați de această despărțire. Rebecca, fiica impresarei, face primele declarații într-un interviu acordat presei din Polonia despre întreaga situație. Aceasta este profund dezamăgită de alegerile pe care antrenorul le-a făcut.

Tânăra speră ca Laurențiu Reghecampf să conștientizeze greșelile pe care le-a făcut și să se mențină pe o treaptă superioară așa cum a fost cât timp a fost alături de Anamaria Prodan, deși acum decăderea sa este vizibilă.

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.

Anamaria Prodan si ReghecampfSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.

Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea și distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune.', a spus Rebecca pentru Transfery.info, potrivit realitateasportiva.

În luna februarie a anului 2022 va avea loc primul termen al divorțului lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan. Atunci magistrații vor lua hotărâri decisive în ceea ce privește cursul vieții lor după despărțire.

Foto: arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete