Mihaela Rădulescu dă din casă. Cum este, de fapt, Felix Baumgartner: „Nu știe niciodată care e”

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a surprins pe toată lumea când și-a anunțat relația cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă, Felix Baumgartner. Povestea dintre cei doi este surprinzătoare nu doar pentru public, ci și pentru cei apropiați. Deținătorul recordului mondial pentru săritura din stratosferă și un maestru al acrobațiilor aeriene, Felix Baumgartner era și idolul fiului vedetei TV.

Prima întâlnire a lui Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, cu Felix a fost una plină de emoție. Vedeta PRO TV i l-a prezentat ca pe un amic.

„Fiu-miu a fost terminat de emoție, tremura în ușă, și așa s-au cunoscut ei', a povestit MIhaela Rădulescu în cadrul podcastului realizat de Amalia Enache pentru Hope and Homes for Children.

Mihaela-Radulescu-si-FelixSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De atunci, au trecut foarte mulți ani, iar cei doi și-au construit o relație extrem de matură, bazată pe respect, iubire și încredere, în ciuda numeroaselor zvonuri legate de despărțire.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime', a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu la „Vorbește lumea'.

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete