Reacția lui Dani Oțil după ce un client a devenit recalcitrant în restaurantul lui: „Avem niște țărănoi printre noi”

Dani Oțil a povestit în cadrul matinalului de la Antena 1 o scenă care a avut loc recent în restaurantul lui din București între unul dintre ospătarii lui și un client. Prezentatorul a fost foarte deranjat de atitudinea bărbatului care i-a călcat pragul localului.

„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia', a început să povestească prezentatorul la Antena 1, conform spynews.ro.

Și a continuat: „În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: «Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?». Dobitocule! Ieși afară în primul rând!', a răbufnit Dani Oțil, deranjat de comportamentul clientului.

Până acum, Dani Oțil nu a dezvăluit mai multe despre respectiva situația neașteptată.

Ce a zis Dani Oțil despre oamenii care țin post și merg în restaurantul lui

Fiind proprietar de restaurant, prezentatorul de la Antena 1 a povestit acum ceva vreme cum unii oameni vin și cer produse de post, dar se mai întind la povești cu ospătarii „mândrindu-se’ cu alte obiceiuri care nu fac cinste nimănui.

„Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care chiar vor să țină post. Una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții’, a declarat Dani Oțil.

El a continuat cu o exemplificare a unei conversații dintre un client și un ospătar.

„Ospătare, ceva de post aveți? Eu țin post. Bine, la amantă merg pentru că na… e cu carne. De ce vor oamenii să ne spună că țin post și suferă în post?’, a mai zis prezentatorul TV.

„Vai, aș lua patru burgeri, domnule ospătar, dar țin post și acum fac sacrificiul suprem. Dacă aveți o cruce în spate să mă răstignească Dani… și să bage patru cuie în mine… Eu aș mânca burgeri, dar acum trebuie să mănânc fasole…’, a continuat Dani Oțil o presupusă convorbire client-ospătar.

„Bă, dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta (n.r – cu divinitatea)! Nu mai spune tuturor ce ai mânca și cu cine ai face dragoste, cu cineva care nu e soția ta, că până la urmă e post!’, a precizat matinalul de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete