Liviu Vârciu va lansa al doilea film al său: „Umblu să-mi caut parteneri și sponsori”. De câți bani are nevoie actorul

Liviu Vârciu a lansat în 2020 filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste', care a avut mare succes la cinema, dar și pe platforma Netflix. Acum, el își dorește să lanseze al doilea său film, însă are nevoie de bani pentru acest nou proiect.

Actorul, care e și prezentatorul, anunță că nu vrea să își investească proprii bani în al doilea film, ci are nevoie de sponsori. „Nu mai vreau să repet rețeta de producție de la cel dintâi, atunci când am pus la bătaie banii proprii. Ca atare, de două săptămâni umblu prin târg să-mi caut parteneri si sponsori', a explicat Liviu Vârciu pentru playtech.ro.

Banii sunt o problemă, mai ales că e vorba despre o sumă impresionantă. „În principiu aș putea realiza acest film cu 350.000 de euro. Acela ar fi pragul de jos! Dar mai mare nevoie aș avea de 500.000 de euro. Iar la banii ăștia am sanse să aduc cel puțin un nume sonor de la Hollywood, dacă nu chiar două. Lumea a văzut că mă pricep, asa că am credința că voi putea convinge pe unul și altul să strâng banii', a mai spus Liviu Vârciu, care se bazează și de data aceasta pe o echipă de încredere.

„Cu siguranță, îi voi avea lângă mine pe Levent Sali și pe Angel Popescu. Voi încerca să reiau colaborarea și cu Cristi Iacob. Voi avea și o serie de surprize, fiindcă-mi plac surprizele! Voi avea diverse personaje de televiziune, în special dintre cei care nu au contact permanent cu lumea cinematografiei. Cum a fost cazul data trecută cu Dan Negru și Sorin Bontea!

Și, desigur, îl iau si pe Nea Marin în film. Doar eu l-am făcut brand, așa că nu-l pot lăsa să cadă în uitarea publicului. În plus, în anii ce vin prefer mai degrabă să stau în scaunul regizorului, decât să mă fugărească Nea Marin prin cine știe ce coclauri!', a mai zis Vârciu. Filmările vor avea loc în vară, pe litoralul românesc, dacă totul decurge conform planurilor sale.

„Nu iau deloc în calcul eșecul în această poveste. Știu că voi face rost de bani, că voi avea alături de mine cea mai bună echipă, că voi avea nevoie de multă inspirație ca să-mi iasă o treabă bună. Sunt încrezător! Pentru mine nu există altă variantă și nu mă dau bătut până când nu o să văd și treaba asta bine făcută.

Pe scurt, trebuie să fac rost de bani până la finele lui aprilie, poate prima săptămână din mai. Fiindcă o comedie se face pe soare și iarbă verde, deci luna iunie e rezervată filmărilor. Am de gând ca mare parte din acțiunea filmului să aibă loc pe litoralul nostru, iar lunile iulie și august sunt super aglomerate. Plus că mi-ar crește mult tarifele!', a încheiat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete