Reacția iubitei lui Marian Drăgulescu după ce fostul gimnast a fost desființat de Cătălin Zmărăndescu la „Survivor”: „El va ajunge în finală. Are susținere și experiență”

Simona, iubita lui Marian Drăgulescu, a avut o primă reacție după ce antrenorul de gimnastică a fost atacat și desființat de Cătălin Zmărăndescu la „Survivor România' 2022. Ea are încredere că partenerul ei va câștiga competiția.

În repetate rânduri Marian Drăgulescu a fost atacat de Cătălin Zmărăndescu, colegul lui, la „Survivor'. Sportivul i-a declarat fostului gimnast că nu aduce suficiente puncte echipei lor, a Faimoșilor. El s-a apărat, a spus că existe zile mai bune și mai puțin bune, că el dă totul pe traseu.

Scandalul a ajuns și la urechile Simonei, iubita lui Drăgulescu, care a reacționat. „Marian este cum e el în emisiune, e natural. Nu are strategii, nu se preface. Legat de remarcile lui Zmărăndescu, nu mă miră. Vedem cu toți că asta e firea lui. Nu-mi place când jignește, dar ei știu mai bine ce e acolo. Nu pot să-l judec nici pe Zmărăndescu. Marian nu e așa ca om. El nu va intra niciodată în conflicte, oricât de mult ar fi pus la colț', a declarat Simona pentru fanatik.ro.

„Fiecare are zile mai bine și zile mai proaste. Eu sunt convinsă că Marian va ajunge în finală. Are susținere și experiență. A trecut prin atâtea competiții… Chiar dacă se vor lega prietenii, la un moment dat vor ajunge la jocurile individuale. Pe mine nu mă miră și nu mi-am făcut griji când Marian a fost trimis în exil. Toți vor ajunge, prin rotație, acolo', a mai spus Simona.

reactie-marian-dragulescu-zmarandescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce a spus Cătălin Zmărăndescu despre Marian Drăgulescu la „Survivor'

Marian Drăgulescu l-a acuzat pe luptător că strică atmosfera din echipă, însă aceasta a răbufnit.

„Adu punctul! Tu ești nebun la cap? Nu are nicio legătură olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță!’, i-a spus Cătălin Zmărăndescu fostului campion.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete