Reacția Evei Măruță după ce tatăl său a rugat-o ceva: „Tati voia să îmi…”

Cătălin Măruță și Andra au împreună doi copii frumoși. Cei doi au un program foarte bine stabilit și de asemenea, reguli de urmat.

Cătălin Măruță este foarte activ pe rețelele de socializare unde împărtășește cu fanii săi momente din viața lui profesională, dar și din familie. Evident, de ce mai multe ori sunt momente plăcute, însă de această dată, prezentatorul TV a surprins o discuție aprinsă cu fiica sa mică, Eva.

În fiecare dimineață, Cătălin Măruță îi filmează pe Eva și pe David în drumul spre școală. Atât prezentatorul, cât și Andra sunt foarte riguroși cu ei când vine vorba de siguranța lor. Motiv pentru care mica dispută a fost iscată în urma unei rugăminți adresate Evei când a urcat în mașină.

  • Cătălin Măruță: Ne pregătim să mergem la școală! Eva, tu ce mai faci?
  • Eva Măruță: Acum trei minute, două minute…
  • Cătălin Măruță: Ce «trei minute, două minute»? Ce tot zici?
  • Eva Măruță: Ne-am certat!
  • Cătălin Măruță: De ce ne-am certat?
  • Eva Măruță: Pentru că eram cu ghiozdanul, tati voia să îmi pun centura. Și ziceam că o să mi-o pun. Și n-a auzit. A zis: Puneți-o!. Și am țipat la el!
  • Cătălin Măruță: Și a fost frumos?
  • Eva Măruță: Da, fiindcă n-ai auzit!
  • Cătălin Măruță: Păi da, dar n-am țipat!, a fost dialogul matinal tată-fiică.

Eva este, de cele mai multe ori, personajul principal din postările părinților săi. Micuța are mereu de spus ceva, iar în ultima perioadă se bucură de foarte mulți adepți pe propriul cont de Youtube. În urmă cu ceva timp, cunoscuta sa mamă a anunțat că fiica sa a ajuns la un număr impresionant de urmăritori.

„Sărbătorim cu Eva! A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visurile! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el să posteze mai des!', declara Andra Măruță în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete