Kate Middleton a fost supranumită „frumoasa din Belize”

În cadrul unei recepții din Belize, Kate Middleton și-a făcut apariția într-o rochie superbă, care a atras toate privirile.

Ducesa și ducele de Cambridge, Kate Middleton și William, au făcut, din nou, furori, în cadrul vizitei de opt zile din Insulele Caraibilor. Organizată în cinstea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, această vizită a fost ocazia perfectă pentru a-i revedea pe cei doi așa cum și-au obișnuit fanii, relaxați, implicați și în permanență curioși.

Cei doi au vizitat locuri spectaculoase, au dansat alături de localnicii din Belize și au aflat ce trebuie să facă pentru a supraviețui în junglă. Iar seara, s-au afișat, eleganți, la cina festivă.

Kate Middledon, o apariție strălucitoare

Ținuta lui Kate a atras atenția în mod deosebit. Ducesa a purtat creația designerului The Vampire’s Wife, mai exact a soției starului rock Nick Cave, Suzie Cave. Rochia i-a scos în evidență silueta impecabilă și a făcut-o să aibă o apariție pur și simplu strălucitoare. De altfel, toate ținutele alese pentru această ocazie au fost adaptate perfect momentelor: de la rochia vaporoasă pentru momentele artistice, până la ținuta army, atunci când cei doi s-au întâlnit cu o parte din membrii armatei belizene.

Conform Dailymail.co.uk, ducele de Cambridge a adus în discuție situația din Ucraina, precizând faptul că vigilența atât de importantă în protejarea democrației este testată în Ucraina. William a precizat, totodată, că este solidar cu cei din Ucraina.

Pe conturile oficiale de socializare ale celor doi, aceștia s-au arătat impresionați de frumusețea locurilor vizitate. „Catherine și cu mine suntem încântați să fim aici, în Belize, la începutul vizitei noastre oficiale în Caraibe. În scurtul timp petrecut aici, Catherine și cu mine am fost suficient de norocoși să fim martorii unei biodiversități extraordinare pe care o îngrijiți cu atâta iubire aici. Pe lângă biodiversitatea mediului înconjurător, ieri am gustat și din biodiversitatea culturală – de la ciocolata Maya până la ritmurile Garifuna.'

Kate MiddletonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: William și Kate își arată talentele de dansatori

Foto: Instagram/ Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro