Reacția Danei Rogoz după ce a fost criticată că fiica ei de 2 ani poartă încă scutec: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”

Dana Rogoz a răbufnit într-o postare pe Facebook, după ce una dintre urmăritoarele ei a sfătuit-o să o lovească ușor pe Lia, fiica ei, mai ales pentru că nu a renunțat încă la scutec noaptea. Actrița exclude așa comportament cu fetița ei și critică aspru aceste practici.

Recent, Dana Rogoz a fost pozată în timp ce doarme cu Lia, fetița ei care are încă scutec noaptea. Una dintre urmăritoarele ei i-au transmis că ea e de părere că micuța nu mai trebuie să aibă scutec la doi ani și jumătate, că ar trebui să o bată ușor, cât să o sperie, să renunțe la scutec.

Actrița a luat foc, după ce a primit acest comentariu. A explicat că nu acceptă un astfel de comportant și o așa sugestie.

dana-rogoz-scutec-liaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Am primit sfaturi pe FB de cum ar fi trebuit să îi dau două palme la fund Liei și să o pun pe oliță, căci nu e normal să mai aibă scutec la 2 ani jumate pe timpul nopții. Da, unii asta au remarcat în postarea de azi, că Lia încă mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum că “milă nu ajută” și că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie.

Apoi am citit cum alți părinți își laudă copiii (și cum de fapt se laudă pe ei înșiși) că au renunțat deja la scutece, că ai lor copii sunt mai precoce și deci, implicit, și ei părinți mai buni – în această competiție care există doar în universul lor… Încerc să privesc lucrurile cu înțelegere, cu calm și cu respect, dar uneori parcă nu îmi vine să cred cât de multe lucruri ne despart pe noi, ăștia, care ne-am adunat totuși laolaltă într-o comunitate, fie ea și virtuală', a transmis Dana Rogoz.

Ca urmare a acestui comentariu, multe mame au reacționat, multe nu sunt de acord ca cei mici să fie loviți. „10+ pentru atitudine! Mergi liniștită la somn, îți spun eu sigur că îl meriți din plin pentru că ți-ai păstrat cumpătul. Și-ți mai spun și că notă mea este perfect valabilă, pentru că mai sunt și alte persoane cu principii sănătoase în comunitatea această virtuală, care te admira și te aprobă. (…)

Eu am 2 băieți de 4 și aproape 3 ani și tot au scutec noaptea. Nu mi se pare ceva anormal, fiecare copil cu ritmul lui. (…)

Lăsăți, Lia să fie sănătoasă și voi la fel. Și Olinda mea încă e în scutec, a avut o regresie când ne-am mutat, începuse sa facă trecerea de una singură, cum povestești tu cu Lia. Nu e nimic, o aștept până va fi pregătită. Dacă află doamna că există și diversificare condusă tot de copil crezi că face scurtcircuit mental?

Fiecare își alege să își crească și să își educe copilul după cum consideră că-i mai bine. Nimeni nu îți cunoaște copilul mai bine decât tine,nimeni. Fiecare copil are propriul ritm in care crește și se dezvoltă. Și mamele ar trebui să știe cel mai bine asta! Ironia este că tot noi mamele ne grăbim să ne dăm cu părerea despre alți copii.Ce a mers la copilul meu nu înseamnă că ar merge și la al tău sau invers..🙄 Eu aleg să nu fac asta.😊 Părerile nu trebuie împărtășite(mereu)😅', au scris unele mame pe pagina de Facebook a Danei Rogoz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete