Răzvan Simion s-a logodit cu Daliana Răducan. Anunțul făcut de prezentator: „Relația noastră nu este perfectă”

Răzvan Simion s-a logodit cu Daliana Răducan, femeia lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Prezentatorul de la Antena 1 i-a dăruit un inel cu diamant.

După divorțul de mama copiilor lui, Răzvan Simion a avut o relație timp de 5 ani cu Lidia Buble. După ce s-a vindecat în urma despărțirii de artistă, vedeta de la Antena 1 și-a refăcut viața alături de Daliana. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 2 ani și sunt de nedespărțit.

Acum, Răzvan Simion și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan. El i-a oferit un inel spectaculos și a postat un video emoționant cu ei doi.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.
Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.
Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.
Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»', a scris Răzvan Simion pe una dintre rețelele de socializare.

Razvan-Simion-a-cerut-o-in-casatorie-pe-Daliana-Raducan-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum se înțelege Daliana Răducan cu Ianca, fiica lui Răzvan Simion

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ a fost căsătorit cu Diana, femeia cu care are doi copii, Ianca și Tudor. Se pare că fiica prezentatorului o place foarte mult pe iubita tatălui său și chiar ies împreună.

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine', a declarat Răzvan Simion, pentru Antena Stars.

Întrebat dacă își dorește un al treilea copil, prezentatorul a spus că atunci când va fi momentul va face marele anunț. „Când vor fi lucuri de anunțat, vom anunța, a mai precizat Răzvan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete