Cine a fost marea iubire a lui Richard Chamberlain, actorul din „Pasărea Spin”?

Richard Chamberlain, actorul din „Pasărea Spin', a făcut furori încă de când apărea în filmul „Dr. Kirdale'. Cuceritor, carismatic și talentat, Chamberlain era asaltat de fane de pretutindeni. În spatele camerelor de filmat însă, Chamberlain trăia o poveste de dragoste discretă alături de un alt coleg de breaslă.

Cine nu-și amintește de actorul din „Pasărea Spin' care a pus pe jar inimile femeilor din întreaga lume? Filmul a făcut furori la vremea respectivă și i-a adus lui Richard Chamberlain Globul de Aur. Titluri precum „Contele de Monte Cristo', „Omul cu masca de fier', „Shōgun' sau „Cei trei mușchetari' au completat liste de succese a lui Chamberlain.

Fie că a fost vorba despre cinematografie, producții TV sau teatru, actorul a arătat că trăiește pentru a fi pe scenă sau pe platou. Iar la acest lucru nu a renunțat nici în prezent, la 89 de ani. În schimb, în 2010, a pus stop poveștii de iubire de peste 30 de ani pe care o trăia alături de partenerul lui de viață.

Actorul din „Pasărea Spin', îndrăgostit mai multe de… actorie?

Deși zvonurile existau încă dinainte de anii ’90, Chamberlain și-a făcută publică orientarea sa sexuală abia în 2003, în cartea autobiografică „Shattered Love. A Memoir'. În 1977, când actorul avea 43 de ani, s-a implicat în povestea de iubire a vieții lui, alături de un coleg de platou, actorul Martin Rabbett. Mai tânăr cu 20 de ani decât el, acesta i-a devenit ulterior manager. O perioadă s-au retras în Hawaii, acolo unde, la vremea respectivă, puteau să-și oficializeze relația. Tot acolo părea că pot să-și trăiască povestea de iubire firesc și discret. Însă pentru Chamberlain, acest lucru nu a fost suficient.

profimedia-0137031483SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Din nou pe scenă

În anul 2010, acesta s-a relocat la Los Angeles, și-a găsit un nou manager și și-a continuat drumul artistic, fără partenerul lui, acesta fiind și motivul pentru care s-au despărțit. Cel mai recent proiect în care a fost implicat este filmul horror „Nightmare Cinema', apărut în 2018. În ceea ce privește povestea de iubire, cei doi susțin că au rămas în relații bune.

Citește și Cum arată actorul Robert Powell, actorul din „Iisus din Nazaret'?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete