Răspunsul lui Laurette când a fost întrebată dacă a avut o relație cu Ion Țiriac: „Sunt foarte mândră de mine”

Laurette a fost invitată la „Detectorul de minciuni', emisiunea online prezentată de Oana Radu, unde a fost întrebată dacă a avut o relație cu Ion Țiriac. Fotomodelul a fost văzută de mai multe ori alături de omul de afaceri.

A recunoscut că s-a văzut de mai multe ori cu fostul jucător de tenis, însă când a fost întrebată dacă a avut o relație cu acesta, răspunsul ei a fost unul interpretabil. Laurette evită să dea răspunsul așteptat de toată lumea și recunoaște că i se pune destul de des această întrebare.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar n-aș putea să-ți răspund la întrebarea asta. O să las așa, să rămână o enigmă pentru cei curioși', a spus Laurette la „Detectorul de minciuni'.

lauretteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la cină cu Ion Țiriac'

Fotomodelul a declarat că este bucuroasă că a avut șansa de a fi alături de Ion Țiriac, însă consideră că și ea este o femeie pe care orice bărbat și-o dorește. Laurette spune că niciodată nu a fost refuzată de niciun bărbat.

„Adevărul e că e foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui.

N-aș putea să zic că a fost o onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, sunt o femeie exotică, o femeie independentă și o femeie pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Adică din toate experiențele pe care le-am avut eu nu a fost bărbat care să refuze.

Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină, 2, 3 sau 4, nu se știe niciodată, cu Ion Țiriac.', a mai declarat Laurette în cadrul emisiunii de pe canalul de YouTube theXclusive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete