Răspunsul lui Laurette când a fost întrebată dacă a avut o relație cu Ion Țiriac: „Sunt foarte mândră de mine”

Laurette a fost invitată la „Detectorul de minciuni', emisiunea online prezentată de Oana Radu, unde a fost întrebată dacă a avut o relație cu Ion Țiriac. Fotomodelul a fost văzută de mai multe ori alături de omul de afaceri.

A recunoscut că s-a văzut de mai multe ori cu fostul jucător de tenis, însă când a fost întrebată dacă a avut o relație cu acesta, răspunsul ei a fost unul interpretabil. Laurette evită să dea răspunsul așteptat de toată lumea și recunoaște că i se pune destul de des această întrebare.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar n-aș putea să-ți răspund la întrebarea asta. O să las așa, să rămână o enigmă pentru cei curioși', a spus Laurette la „Detectorul de minciuni'.

lauretteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la cină cu Ion Țiriac'

Fotomodelul a declarat că este bucuroasă că a avut șansa de a fi alături de Ion Țiriac, însă consideră că și ea este o femeie pe care orice bărbat și-o dorește. Laurette spune că niciodată nu a fost refuzată de niciun bărbat.

„Adevărul e că e foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui.

N-aș putea să zic că a fost o onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, sunt o femeie exotică, o femeie independentă și o femeie pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Adică din toate experiențele pe care le-am avut eu nu a fost bărbat care să refuze.

Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină, 2, 3 sau 4, nu se știe niciodată, cu Ion Țiriac.', a mai declarat Laurette în cadrul emisiunii de pe canalul de YouTube theXclusive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete