Ras Al Khaimah a doborât două recorduri mondiale GUINNESS™ cu un spectacol din focuri de artificii

Cele două titluri GUINNESS WORLD RECORDS™ au fost stabilite pentru „cel mai mare număr de drone care au lansat simultan focuri de artificii' și pentru „cea mai mare propoziție aeriană formată din drone', performanțe ce se adaugă la lista tot mai mare de realizări globale a destinației.
Focul de artificii din Emiratul Ras Al Khaimah a durat 12 minute, s-au folosit peste 670 de drone, a acoperit 4,7 kilometri de plajă și a atins o înălțime de 1.100 de metri.

Emiratul Ras Al Khaimah a încheiat anul într-o atmosferă legendară, adăugându-și noi recorduri în palmares. Astfel, Ras Al Khaimah a întâmpinat anul 2023 cu un spectacol pirotehnico-muzical fascinant, care a doborât două Recorduri Mondiale GUINNESS™.
Emiratul și-a asigurat titlul pentru 'cel mai mare număr de drone care au lansat simultan focuri de artificii' (671) și pentru „cea mai mare propoziție aeriană formată din drone', cu 673 de drone care au iluminat cerul timp de 12 minute.

Spectacolul a atras vizitatori din întreaga lume, iar în cadrul lui s-au folosit drone de ultimă generație, nano lumini, culori și forme, toate coregrafiate pe ritmuri antrenante. Artificiile au avut o întindere de peste 4,7 kilometri, au atins o înălțime de 1.100 de metri și au doborât recordul anterior de 458 de drone folosite. Totul a culminat cu un mesaj de „La mulți ani 2023' pentru a semnala un nou început, după care dronele au format logoul destinatiei, numit „RAKashida'. Logoul reprezintă cele trei elemente naturale unice ale Emiratului: marea cu valuri, deșertul cu dunele sale ondulate și munţii cu înălțimile lor uluitoare.

Comentând despre spectacolul de artificii record din acest an, Raki Phillips, directorul executiv al Autorității de Dezvoltare Turistică a Ras Al Khaimah, a declarat: „Ras Al Khaimah și-a dovedit încă o dată poziția ca destinație turistică de top care întâmpină oameni din întreaga lume. Nu numai că am stabilit două noi titluri GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru evenimentul noastru de Revelion intitulat #RAKNYE2023, dar am oferit miilor de vizitatori și rezidenți un spectacol pe care nu îl vor uita niciodată. Acesta marchează un început excelent pentru ceea ce va fi un an extrem de interesant și plin pentru noi, în timp ce continuăm să construim reputația emiratului Ras Al Khaimah ca o destinație de vizitat obligatoriu în 2023.'

Spectacolul s-a bucurat de divertisment oferit de unii dintre cei mai buni DJ și artiști din Emiratele Arabe Unite, sub forma unui concert electrizant, momente fascinante asemănătoare carnavalului, karaoke pentru mulțimi de oameni ce au urcat pe scenă, camioane cu mâncare și multe altele. Spectacolul de artificii a fost vizibil și din numeroasele hoteluri aliniate de-a lungul insulei Al Marjan, până la Al Hamra Village, în timp ce multe alte mii de oameni au urmărit spectacolul în direct pe raknye.com. Festivitățile au avut peste 30.000 de vizitatori și hotelurile din Emirat au fost complet rezervate, devenind astfel cel mai vizionat spectacol din Ras Al Khaimah, până în prezent.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cum atragi norocul în casa ta: plante aducătoare de noroc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri