Andreea Bălan și Andreea Antonescu l-au sărutat cu patos pe Liviu Vârciu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu l-au sărutat cu patos pe Liviu Vârciu

Andreea Bălan s-a întâlnit cu fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu și în cadrul unui vlog au început să-și aducă aminte de momentele frumoase din viața lor, dar și de cele mai amuzante.

Un moment adolescentin s-a petrecut între ele și nimeni altul decât Liviu Vârciu. Tineri și fără obligații, cei trei artiști au avut parte de numeroase întâmplări de-a lungul carierei lor.

Andreea Bălan a dezvăluit că s-a sărutat cu Liviu Vârciu, însă nu doar ea a făcut-o, ci și cealaltă jumătate a fostei trupe Andre. Cele două s-au dat una pe cealaltă în vileag.

„Am fost geloasă atunci când eram în Andre… Eram geloasă pentru că tu aveai sânii mai mari. Acum nu mai sunt geloasă, mi-a venit mintea la cap. Dar când eram mică, eram mititică, eu nu aveam sâni dezvoltați… Și tu aveai ditamai…' a spus Andreea Bălan, râzând.

Conversația lor a continuat și au mărturisit că l-au sărutat amândouă pe Liviu Vârciu.

„Cum îl chema, spune!', i-a zis Andreea Bălan, Andreei Antonescu. Pentru a dezvălui numele misteriosului bărbat, cele două au fredonat melodia „Ochii tăi', de la LA.

Într-un final, fosta soție a lui George Burcea a fost extrem de deschisă și a mărturisit cu lux de amănunte cum a avut loc sărutul.

„Ba da, că ne-am pupat amândouă cu el! Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut? Eu m-am pupat și mi-a plăcut', glumind ea pe seama momentului de acum câțiva ani.

„M-a luat în piscină pentru că eu nu puteam să intru altfel și atunci fiind acolo a fost un pupat din-ăla… ', a declarat Andreea Antonescu. „Eram de față când a pupat-o' a mai mărturisit și Andreea Bălan.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro