Rania, Kate sau Melania? Cui îi stă mai bine în alb?

Cui îi stă mai bine în alb

Este culoarea care simbolizează puritatea și adevărul. Cele mai fotografiate, urmărite și admirate femei ale mapamondului, sunt, fără îndoială, cele trei grații: Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton și zeița orientului, Regina Rania a Iordaniei. Îmbrăcate în alb sunt la fel de ravisante ca-ntotdeauna, dar totuși… cui îi stă mai bine în alb?

Prezentă anul acesta la Wimbledon, Kate a ales o rochie din crepe de mătase italiană, achiziționată de pe site-ul www.susannah.com la prețul nu tocmai accesibil de 2340 de dolari americani sau 1850 de lire.

Regina Rania face orice îi stă în puterile regale pentru ca nu cumva să rămână în urma occidentului în privința hainelor și a tendințelor stilistice. Nu s-a dat în lături nici când a trebuit să-și facă mici ajustări la față, acidul hialuronic fiind mai mult decât vizibil la buze, la fel și botoxul la frunte. Dar, trebuie să recunoaștem, fiind mamă a PATRU copii, trupul ei se păstrează în continuare mlădios, suplu, cu proporții armonioase.

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump vine de pe marile podiumuri de modă. Melania este fost model și manechin de succes, născută în Iugoslavia și mamă a unui băiat, Baron, în vârstă de 13 ani. Formele sale, extrem de feminine și bine proporționate, sunt ajutate de o statură aparte, Melania având 1,80 cm în înălțime. La Casa Albă, exceptându-l pe Președintele Americii, Melania este mai înaltă decât majoritatea bărbaților din incintă….

De ce aleg aceste celebrități să poarte alb?

Albul este o culoarea dificil de purtat. Este descris de specialiști ca fiind un simbol al inocenței și purității. Veșmintele albe sau necolorate în general sunt, în numeroase culturi, veșmintele preoților.

Alb este culoarea care reflectă lumina în mod egal pe toate lungimile de undă ale spectrului vizibil. Se spune despre cei care aleg să poarte albul că sunt oameni ordonați și extrem de bine organizați. Dar lucrurile nu au stat așa dintotdeauna… Albul, în Orientul îndepărtat era culoarea morții și a doliului. Musulmanii își îngroapă morții în cearceafuri albe. Albul este culoarea giulgiului. a tuturor spectrelor și nălucilor, a fantomelor.

Foto: Hepta

Citește și:

Ce a purtat Melania Trump la festivitățile Zilei Statelor Unite ale Americii

Motivul pentru care Melania Trump nu și-a schimbat culoarea părului de când a devenit Prima Doamnă a Americii

Melania Trump, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Cum arată Prima Doamnă a Americii blondă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete