Randi este maestru nu doar în fața microfonului, ci și în bucătărie, cu produse vegane

Stă acasă, compune muzică, face sport și gătește mai mult. Deși este cunoscut pentru un stil de viață activ și pentru pasiunea pentru o alimentație echilibrată, Randi spune că această perioadă de restricții l-a învățat să fie și mai disciplinat decât înainte.

Printre schimbările pe care le-a făcut artistul Famous Production se numără și aceea că a descoperit și mai multe rețete diferite, având mult mai mult timp să experimenteze. Cel mai mult îi lipsește însă să gătească pentru alții.

În ceea ce îi privește pe ceilalți, el spune că, pe lângă rețetele pe care le împărtășește, a pregătit și o piesă nouă, specială pentru timpurile pe care le trăim, pe care o va lansa în curând.

„De când stau acasă, cred că prima schimbare în alimentația mea este aceea că, în primul rând, nu mai fac nicio greșeală când vine vorba de modul în care mă hrănesc!

Înainte mai scăpam câte un desert cu prietenii acasă, mâncam dus de pofte uneori.

Acum mănânc doar cât am nevoie și tot regimul meu se bazează pe: ouă, orez, năut, batoane proteice și pudre proteice, uneori și brânză”, spune Randi, adăugând faptul că, dacă există produse care nu i-au lipsit niciodată din casă și pe care le consideră esențiale, acelea sunt cerealele.

Randi este maestru nu doar în fața microfonului, ci și în bucătărie, cu produse vegane

În plus, el se numără printre cei cărora le place să gătească, însă spune că o face cu mai mult drag atunci când îi vin prietenii în vizită.

„Acum mă bazez pe chestii mai simple, care se fac repede… Nu țin atât de mult la gust, cât la aportul proteic pe care îl au produsele consumate”, mai spune el.

Unul dintre produsele preferate ale zilelor acestea este soia, „trasă la tigaie cu ceapă, usturoi și orez”.

În topul preferințelor sale culinare, printre preparatele pentru care spune că și prietenii lui l-ar recomanda ca bucătar se află mâncarea cu gust exotic, asiatic, cu unt de cocos, ghimbir și pește proaspăt.

„Sunt fascinat de condimentele și gusturile din țările asiatice. Înainte mâncam pește și fructe de mare mai mult, însă statul în casă e opusul mersului la vânat de produse exotice prin marketuri!”, adaugă artistul.

La capitolul mentori culinari îi indică fără dubii pe bunica lui și … pofta de a mânca. Ultima l-a și condus repede spre principiul „nevoia te învață”, pe care l-a aplicat de mic, în bucătărie.

Deși mâncarea lui preferată în copilărie era alcătuită din cartofi prăjiți și un ou, de care spune că încă se simte atras, primul preparat pe care a învățat să îl facă a fost … clătita.

„Eram ușor obsedat de dulciuri când eram mic și când mă apucam să fac clătite, sub 40 de bucăți nu concepeam să las tigaia din mână.”     

Una dintre rețetele cu care speră să își inspire și fanii cu același stil alimentar și de care el se bucură acum este:

„Năut fiert, aproximativ 250 de g, pisat după fierbere și amestecat cu fasole roșie, ceapă, condimente asiatice, boia afumată și ou!

Toată pasta se modelează în chifteluțe, se lasă la odihnit (o expresie culinară simpatică) și apoi acestea se dau la cuptor, aproximativ 40 de minute.

O să obțineți chifteluțe vegetariene foarte gustoase și sănătoase”.

Citește și: 

Cele mai frumoase fotografii de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Perechea a aniversat 3 ani de relație

Cum decurge viața Ducilor de Sussex după separarea de familia regală și mutarea în Statele Unite?

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete