Ramona Păuleanu, primele declarații în calitate de prezentatoare la Antena 1: „Pentru mine a fost extrem de important începutul”

Ramona Păuleanu, care și-a început cariera în presă la Antena 1, și-a dat demisia de la Pro TV și acum lucrează din nou la Antena 1. De mai bine de o săptămână prezintă rubrica Meteo în cadrul Observatorului.

Pe rețelele de socializare, ea a și distribuit mai multe fotografii din platoul Antena 1, alături de noii colegi, printre care Alessandra Stoicescu și mulți alții. „Astăzi a fost așa și am fost super bucuroasă. Atmosfera caldă, prietenoasă, încurajări, aplauze la final, ce să mai, am fost mireasă zilei 😅 Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasă, plină de optimism, zâmbete și glume.

Mai ales că pentru mine a fost extrem de important începutul. Am avut un milion de emoții după aproape 3 ani în care nu am zis mai mult de “caca”, “papa”, “pipi” și, mai nou, “nu”, “pleacă de acolo”, “dă-te jos imediat”,🙈😂 Deci am început bine, vom continuă și mai bine. Mulțumesc, @observatorantena1, chiar am simțit că e un nou început', a transmis acum o săptămână Ramona Păuleanu.

ramona-pauleanu-antena-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ramona Păuleanu a luat o pauză de la televiziune aproape trei ani

Prezentatoarea a avut o pauză de 3 ani de la televiziune, după ce a devenit mamă de gemeni.

Frumoasa mămică le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare clipele grele prin care a trecut și ce s-a întâmplat, de fapt, în sala de operație. Micuții s-au născut la doar șapte luni într-un spital de stat din Capitală.

Prezentatoarea are numai cuvinte de laudă la adresa personalului medical care i-a fost alături și le este recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit. Perioada imediat următoare nașterii a fost devastatoare, mai ales că Ramona s-a întors doar cu fetița acasă, băiețelul luptându-se și acum pentru viață.

„Unde am născut? Este cea mai frecventă întrebare pe care o primesc și vă înțeleg de ce. Am născut la stat, la «Filantropia». A fost cea mai bună alegere, deși am fost urmărită în privat, pentru că aveam sarcină cu risc de prematuritate. Toate recomandările spre sistemul public s-au axat: «Filantropia» sau «Giulești», pentru că au pus la punct secții bune de terapie intensivă neonatologică, în cazul în care nășteam mai repede, dar nimeni nu prevestea că atât de repede.

Ziceam în prima postare că sistemul l-a salvat și l-a prăpădit, în egala măsură. Sunt convinsă că așa este. Nașterea în sine a fost extrem de complicată, iar copilașii nu știu ce șanse ar fi avut în altă parte, a mărturisit Ramona Păuleanu pe una dintre rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete