S-a călugărit Laurențiu Cazan? Artistul a răbufnit: „Este vorba despre ducerea în derizoriu, despre denigrarea celui vizat”

În spațiul public au circulat multe speculații cum că artistul Laurențiu Cazan s-ar fi călugărit. Într-un interviu pentru impact.ro, artistul a infirmat zvonurile și s-a lăudat cu cariera lui în muzică, cu proiectele pe care le are.

Laurențiu Cazan, care e născut pe 28 decembrie 1957, este un multiinstrumentist (vioară, pian, chitară, muzicuță, percuție), compozitor, textier, solist vocal și orchestrator român din Buzău. Tot de muzică se ocupă și acum, căci nu s-a călugărit.

„De ce se spune despre mine că m-aș fi retras la mănăstire și că m-am călugărit? Cine o fi inventat minciuna asta? De ce? Nu știu ce e în capul lor. Avem dușmani care plimbă minciuna prin țară', a răbufnit artistul, care lucrează intens la cariera lui în industria muzicală.

„Degeaba pun pe eu pe contul de Facebook că am concerte în Brașov, în București, în toate colțurile țării, plus că lucrez și la un nou album, cu piese noi, pe care le voi înregistra la Uniunea Compozitorilor. Din păcate, țara arde și baba se piaptănă.

Eu îmi văd de treburile mele, Slavă Domnului! A preluat zvonul și un ziar, de aici, de unde stau, din orașul meu, Buzău, dar nu au vrut să vorbim', a mai zis el.

laurentiu-cazan-cu-ce-se-ocupa-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
  • „Nu e adevărat că m-am călugărit. Uite, cânt, compun, am concerte'

Laurențiu Cazan a explicat și că aceste zvonuri îi pot face foarte mult rău, mai ales carierei sale. „Aceste minciuni au însă o țintă mai largă. Denigrarea celui vizat, ca lumea să creadă că artistul ăla nu mai vrea să cânte, că s-a retras, ca așa a vrut el.

În aceeași linie mai largă este vorba și despre denigrarea ortodoxiei, nu este o informație care să aducă glorie celui vizat, are un efect invers, că acel solist e de fapt un ciudat. Este vorba despre ducerea în derizoriu, despre denigrarea celui vizat, ca lumea să creadă că artistul nu mai vrea să cânte. Prin urmare, să nu-l mai caute nimeni, să nu-l mai invite la concerte. Nu e adevărat că m-am călugărit. Uite, cânt, compun, am concerte, am emisiuni tv, am colaborări în Olanda', a explicat artistul.

Laurențiu Cazan preferă să ducă o viață discretă și refuză să mai apară în emisiuni de divertisment. Artistul nu mai vrea să aibă de-a face cu showbiz-ul românesc sau cu artiștii din generația actuală.

Acesta nu duce un trai luxos, ci locuiește într-un apartament alături de partenera sa de viață, care este de profesie economist. Se pare că stilul acesta de viață îi place foarte mult cântărețului și îl împlinește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete