Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit?

Vestea despărțirii dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-a răspândit în câteva ore, luându-i prin surprindere pe cei care le urmăreau conturile de socializare.

De la primul sărut surprins de paparazzi, cei doi și-au arătat și în mediul online iubirea și grija pe care și-o purtau unul altuia. După despărțirea de Cuza, de la Noaptea Târziu, Ramona Olaru, membră a echipei matinalului de la Antena 1, părea să-și fi regăsit echilibrul pe plan sentimental.

Într-un interviu acordat recent revistei TV Mania, aceasta declara:

El (n.r. – Cătălin Cazacu) mă iubeşte foarte mult şi a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine şi să fiu cea mai fericită! Şi-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit impreună! Şi, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poţi baza oricând!'

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, iubire cu năbădăi

Vacanța de 2 săptămâni din Zanzibar părea să fi dus relația la un nou nivel. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, acesta se arăta, cu adevărat, extrem de îndrăgostit și pus pe fapte mari.

„Nu mai sunt burlac ca anul trecut, pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă.”

În acest context, vestea despărțirii celor doi a fost surprinzătoare. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au șters pentru câteva zile urmele publice ale relației lor: nu s-au mai urmărit unul pe altul pe rețelele de socializare și au renunțat la pozele în care apăreau împreună. În plus, de câteva zile, fiecare dintre ei postează imagini din locuințele lor, subliniind parcă faptul că au pus relația pe pauză.

După aceste câteva zile la distanță, lucrurile s-au schimbat. Cei doi se regăsesc în listele de prieteni, iar Cătălin Cazacu a scris, pe o poză cu un pui de pisică – proaspăt adoptată de Ramona, un mesaj care ar putea clarifica situația:

„Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… eu zic să ne facem un instagram comun să nu mai fie problema asta… între timp, în viață, totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut … lesson learned'.

Ramona OlaruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce meserie a avut Răzvan Exarhu în tinerețe?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete