Ce meserie a avut Răzvan Exarhu în tinerețe: „Am crezut că o să mor”

Răzvan Exarhu (52 ani) este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio și bucătari români. Pe vremea când era la facultate, la fel ca mulți dintre studenți, și fostul jurat de la Masterchef a fost nevoit să-și câștige existența, fără să le mai ceară bani părinților. Însă și-a dat seama rapid că zona de business „nu-i pentru el'. 

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Răzvan Exarhu a povestit ce job a avut înainte să ajungă persoană publică.

Pe vremea când era la facultate, toată lumea vindea câte ceva prin camerele căminelor, iar pentru celebrul om de radio erau adevărate buticuri de noapte. Răzvan Exarhu și-a amintit că avea nevoie de un loc de muncă, așa că a devenit cărăuș, cărând sticle cu esență de Cola tocmai din Bichișciaba, oraș din Ungaria: nu știu cum le-am adus, am crezut că o să mor. Eu și cu colegul de cameră (…)'

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Cum a ajuns să fie una dintre vocile cunoscute de la radio 

La podcast, Răzvan Exarhu a povestit cum a ajuns să fie prezentator de știri la radio. Și-a amintit cum o colegă de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din București, care dăduse probă și se afla deja în echipa de la PROFM, i-a spus că mai are nevoie de persoane noi: pentru că vorbeam cu un accent ardelenesc, au zis că e bună vocea, dar e o problemă că aș fi ungur. Detestam tot, nu-mi plăcea, nici nu mă trezeam, eram o catastrofă. Din când în când, am făcut probabil lumea să râdă, era ceva ce descopeream', a glumit fostul jurat de la Masterchef. 

A încercat să facă și propriul post de radio online, în 1998, însă a abandonat și l-a reluat prin 2007, dar fără succes. În 2017, începe emisiunea Morning Glory la postul Rock FM, pe care o realizează și în prezent. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete